Modern Buyer a lansat, in parteneriat cu Pall-Ex si Transart, a doua editie a ghidului online „Distribuitori in Retail si Horeca”, un produs premium, o analiza exhaustiva asupra jucatorilor din industrie, atat din Bucuresti cat si din toate cele 41 de judete ale tarii.
ghid_ed2-aEditia din acest an a ghidului online „Distribuitori in Retail si Horeca” cuprinde atat informatiile actualizate ale distribuitorilor inclusi in prima editie, cat si circa 30 de noi companii, printre care sunt inclusi si cei mai mari importatori-distribuitori de pe piata romaneasca, cum ar fi Nordic Import Export, Parmafood Grup Distribution, Randler Group, Cyrom, Maresi Foodbroker sau Intertrade. Cele sase companii au cumulat in 2014 o cifra de afaceri de peste 400 milioane de lei.

Conform datelor centralizate de Modern Buyer in cea de-a doua editie a ghidului online „Distribuitori in Retail si Horeca”, cele mai mari 20 de companii de distributie de produse FMCG de pe piata romaneasca au inregistrat in 2014 o cifra de afaceri cumulata de circa 5,8 miliarde de lei, primele trei raportand o cifra de peste 500 milioane lei fiecare pentru anul financiar mentionat. Conform datelor financiare publicate de Ministerul de Finante, urmatorii cinci distribuitori cuprinsi in top au inregistrat cifre de afaceri ce depasesc pragul de 300 milioane de lei. Din cele 20 de companii, doar patru au inregistrat o scadere a cifrei de afaceri in 2014 fata de 2013.

Structura ghidului „Distribuitori in Retail si Horeca” 2015
Informatiile sunt structurate in doua sectiuni:
I: O sectiune dedicata analizei industriei de distributie din Romania si a principalilor indicatori ce definesc performanta jucatorilor din industrie. Sunt cuprinse informatii precum:
– Top 20 cele mai mari companii de distributie, de produse FMCG, pentru TT si Horeca;
– Valoarea afacerilor derulate de acestea;
– Gradul de concentrare a celor 150 de companii de distributie pe regiuni/judete;
– Dotarile acestor companii: platforme logistice, depozite, flota auto s.a.
II. O sectiune dedicata prezentarii celor peste 150 de companii de distributie din TT si Horeca.
Fiecare companie de distributie selectata pentru acest ghid este prezentata prin informatii-cheie precum: denumire; cifra de afaceri; persoana de contact (nume si functie); date de contact; tipurile de canale de vanzare acoperite: retail / Horeca; categorii de produse din portofoliu; partenerii din randul furnizorilor FMCG; depozitele operate (numarul, localizarea acestora si tipul depozitului (temperature ambientala sau controlata); judetele acoperite de fiecare distribuitor in parte; puncte de vanzare deservite (numarul acestora – retail si Horeca).

Cum se poate lansa o comanda pentru ghidul „Distribuitori in Retail si Horeca”
Pentru a comanda ghidul “Distribuitori in Retail si Horeca”, completati formularul de comanda alaturat. Produsul este disponibil in format electronic (pdf) si poate fi achizitonat la pretul de 250 de euro + TVA.
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0729 880 041 sau 031.425.38.92

Formular COMANDA

Ghidul „Distribuitori in Retail si Horeca”, editia a II-a

  Companie

  Adresa

  Cod Fiscal

  Nr. Reg. Comertului

  Banca

  Cont Bancar

  Nume/Prenume Reprezentant

  Email

  Telefon