Harta Retailului Modern în Republica Moldova şi Top 10 comercianţi

Lansare: martie 2023

Modern Buyer a lansat la jumătatea lunii martie 2023 două instrumente de lucru dedicate companiilor FMCG interesate de expansiune pe piaţa de retail din Republica Moldova:

  • Harta Retailului Modern în Republica Moldova, ediţia a IV-a
  • Top 10 comercianţi după cfira de afaceri şi numărul de magazine.
  1. Harta Retailului Modern în Republica Moldova este disponibilă atât în format print (dimensiunea 50 x 70 cm) căt şi în format pdf, şi oferă informaţii precum:
  • retailerii ce operează în această piaţă;
  • brandurile şi numărul de magazine din portofoliul fiecărui comerciant;
  • amplasarea geografică, pe raione, a magazinelor deţinute de aceştia;
  • universul de magazine din Chişinău.

Am inclus în această ediţie a Hărţii Retailului Modern în Republica Moldova un număr de 26 de branduri de retail care operează, împreună, aproape 700 de magazine pe tot teritoriul Republicii Moldova. Informaţiile au fost colectate direct de la comercianţi în intervalul ianuarie – februarie 2023.

  1. Top 10 comercianţi este disponibil exclusiv în format pdf. Regăsiţi aici topul celor mai mari comercianţi după cifra de afaceri şi după numărul de magazine operate în Republica Moldova.

Comanda cele două instrumente ce vizează piaţa de retail din Republica Moldova!

Costul total al celor două instrumente mai sus prezentate este de 60 de euro + TVA. Pentru achiziţionarea lor, vă rugăm să ne transmiteţi un email la maria.hurduc@modernbuyer.ro sau aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro. Ambele instrumente au fost prezentate şi la evenimentul anual cu tema Retail Modern în Republica Moldova: Expansiune, Diferenţiere şi Climat de Consum ce a avut loc pe data de 14 martie 2023 la Chişinău.
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0729 880 041, 0767.11.88.33 sau 031.425.38.92