Bulgaria: Distribuitori in Retail si Horeca, – Editia I, 2017

Modern Buyer a lansat, in premiera, o analiza a pietei de distributie din Bulgaria cu scopul de a oferi producatorilor romani o imagine a oportunitatilor din tara vecina, o piata de circa 7,2 milioane locuitori. Ghidul „Bulgaria: Distribuitori in Retail si Horeca” este un instrument de lucru destinat managerilor care doresc sa identifice potentiali parteneri de distributie produse FMCG pe piata bulgara.

In prima editie a ghidului online „Bulgaria: Distribuitori in Retail si Horeca” am ales sa prezentam 50 de companii specializate din intreaga tara. Impreuna, cei 50 de distribuitori selectati realizeaza o cifra de afaceri cumulata de circa 960 de milioane de euro, in crestere cu 6,5% fata de anul fiscal 2015. De asemenea, cei 50 de distribuitori bulgari au raportat un profit cumulat de circa 20,4 milioane de euro in 2016. Nu in ultimul rand, cele 50 de companii prezentate in paginile acestei analize opereaza, impreuna, 171 de depozite logistice. In selectia jucatorilor inclusi am tinut cont atat de aria de distributie cat si de portofoliul de produse al acestora, existenta unor branduri globale inclinand balanta catre decizia de publicare a profilului detaliat.

Structura ghidului „Bulgaria: Distribuitori in Retail si Horeca”, Editia a I-a

Informatiile sunt structurate in doua sectiuni:

I: O scurta analiza a principalilor indicatori ce definesc performanta jucatorilor

– Top 10 cele mai mari companii de distributie, de produse FMCG, pentru TT si Horeca;

– Valoarea afacerilor derulate de acestea;

– Evolutia cifrei de afaceri si a profitului in ultimii 2 ani;

II. Prezentarea unui profil detaliat a celor 50 de companii de distributie din TT si Horeca

Fiecare companie de distributie selectata pentru acest ghid este prezentata prin informatii-cheie precum: denumire; date de contact; evolutia cifrei de afaceri; evolutia profitului, tipurile de canale de vanzare acoperite: retail / Horeca; categorii de produse din portofoliu; partenerii din randul furnizorilor FMCG; depozitele operate (numarul, localizarea acestora), flota auto, aria de distributie, puncte de vanzare deservite (numarul acestora – retail si Horeca).

Cum se poate lansa o comanda?

Produsul este disponibil in format electronic (pdf) si poate fi achizitonat la pretul de 250 de euro + TVA. Pentru a lansa o comanda va rugam sa completati Formularul de Comanda din dreapta paginii. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta telefonic sau pe email:

aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro / Tel: 0767.118 833
maria.hurduc@modernbuyer.ro / 031.425.38.92

Formular COMANDA

Ghidul Bulgaria: Distribuitori in Retail si Horeca, – Editia I, 2017

  Companie

  Adresa

  Cod Fiscal

  Nr. Reg. Comertului

  Banca

  Cont Bancar

  Nume/Prenume Reprezentant

  Email

  Telefon

  Articolul precedentPrivate Label Innovation Show ajunge la editia cu numarul VI
  Articolul următorOrigini − businessul care combina puterea online-ului cu modelul de agricultura integrata
  Modern Buyer
  Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.