Lansare ediţia 2021 a Ghidului “Distribuitori în Retail şi Horeca”

Modern Buyer anunţă lansarea ediţiei 2021 a Ghidului “Distribuitori în retail şi Horeca”, un produs editorial unic dedicat sectorului de distribuție şi furnizorilor FMCG din România şi alte pieţe europene.

Ediţia cu numărul VI a ghidului a fost actualizată în intervalul iulie-septembrie 2021. În peste 150 de pagini, oferim date cheie ale sectorului de distribuţie, prin prisma prezentării unor informaţii calitative şi financiare pentru 130 de distribuitori din toate județele țării. Cu suportul partenerilor de la KeysFin, în completarea informaţiilor calitative, am introdus indicatori financiari cu ajutorul cărora să putem reflecta şi mai în detaliu evoluţia businessurilor din industria de distribuţie. Raportăm aceşti indicatori pentru o perioadă de 5 ani 2015-2020.

Structura analizei

Partea I

• Tablou general al dinamicii sectorului de distribuție în ultimii 5 ani (top național, topuri regionale, analiza informaţiilor calitative şi financiare pentru 130 de jucători din industrie)

Partea II

Profil detaliat pentru 130 de distribuitori naționali și regionali. Prezentăm indicatori cheie precum:

Date de identificare companie;

Indicatori calitativi: Aria de acoperire teritorială a fiecărui distribuitor (judeţele acoperite), Canale de vânzare deservite, Parteneri, Categorii de produse din portofoliu, Depozite (număr, suprafaţa, amplasare, regimul de temperatură), Flota auto, Numărul mediu de clienţi, Numărul mediu de angajaţi;

Indicatori financiari pentru ultimii 5 ani: Cifra de afaceri, profitul/pierderea netă, Marja netă (Rezultat net/Cifra de afaceri), ROE (indicator ce reflectă eficienţa utilizării capitalurilor acţionarilor şi se determină ca raport între profitul net obtinut de entitate şi capitalul propriu), ROA (indicator ce măsoară gradul de rentabilitate al intregului capital investit în entitate şi se determină ca raport între rezultatul net al exercitiului şi totalul activelor entităţii), numărul de angajaţi.

Analiza “Distribuitori în Retail și HoReCa” este un produs actualiza anual, oferind atât date furnizate direct de antreprenorii şi managerii din sector cât şi informaţii culese din surse oficiale (Ministerul de Finanţe ş.a.). Ghidul este disponibil în format pdf, având un design modern ce vă permite identificarea rapidă a informațiilor.

Lansează o comandă!

Analiza poate fi achiziționată la prețul de 200 de euro + TVA. Pentru a comanda acest produs vă rugăm să ne transmiteţi solicitarea dumneavostră la office@modernbuyer.ro sau aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați și telefonic: Aurelia Grigorescu 0767.11.88.33.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.