Acasă Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Accesul pe site-ul https://modernbuyer.ro/ este oferit de către S.C. Content Plus S.R.L. cu sediul la adresa: Șoseaua Iancului nr. 48, Clădirea Metalurgică, etaj 2 (sediul brandului Modern Buyer), Sector 2, București.

Accesul și utilizarea site-ului este supusă următoarelor condiții:

  1. Noțiuni de proprietate intelectuală

Tot ceea ce se regăsește în conținutul site-ului precum și structura, designul conceput special pentru site, inclusiv modelele de newsletter, articole și alte materiale pe care noi vi le transmitem aparțin site-ului și colaboratorilor noștri-acolo unde este specificat în mod expres- și au asigurată protecția ce derivă din dispozițiile privind proprietatea intelectuală (Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare).

Dvs. nu veți putea utiliza, reproduce sau permite vreunei persoane să utilizeze sau reproduce fără a avea un document scris, datat și semnat de către noi, în prealabil, prin care să vă permitem, în mod explicit, să efectuați aceste operațiuni.

  1. Cum se poate utiliza conținutul site-ului

Materialele din conținutul site-ului pot fi printate sau utilizate doar pentru folosința dvs. personală (dacă sunteți persoană fizică) și în nici un caz nu va putea fi folosit vreun material postat pe site în scop comercial. În toate cazurile, conținutul acestui site nu va putea fi reprodus, exploatat, transferat, publicat ori modificat.

Este de asemenea interzisă și pedepsibilă fapta de a construi o bază de date similare, utilizând textul articolelor/materialelor extrase de pe site-ul: https://modernbuyer.ro/. În sensul prezentului contract virtual, prin bază de date se va înţelege o structură informatică prin intermediul căreia se pot stoca diverse informaţii.

  1. Informații prealabile

Informațiile pe care le regăsiți pe site-ul nostru sunt supuse modificării/updatării fără obligația de notificare prealabilă. Informațiile referitoare la produsele și serviciile pe care le oferim sunt aplicabile numai pe teritoriul României, în afara cazului în care se prevede altfel. Există inclusiv posibilitatea să afișăm strict cu titlu de prezentare unele produse si servicii.

  1. Asumarea responsabilității

Deși facem eforturi considerabile pentru a vă ține la curent cu articole și informații actualizate, există posibilitatea să nu reușim acest lucru de fiecare dată.

Acesta este motivul pentru care nu garantăm pentru acuratețea și corectitudinea acestor informații și nu ne asumăm nicio obligație legală sau răspundere legală pentru potențialele erori care pot surveni, inclusiv erori de tehnoredactare, în conținutul site-ului. În plus, întreg conținutul acestui site poate suferi modificări fără a vi se oferi vreo garanție, fie ea implicită ori expresă.

Calitatea utilizării și experiența dvs. de navigare pe site-ul https://modernbuyer.ro/ poate fi puternic influențată de browser-ul folosit. Nu vă garantăm și nici nu ne asumăm răspunderea pentru funcționarea necorespunzătoare sau pentru nefuncționarea site-ului datorită browser-ului pe care îl folosesc utilizatorii.

Site-ul nostru https://modernbuyer.ro/ poate face trimiteri și la alte site-uri care nu sunt întreținute sau nu au legătură cu S.C. Content Plus S.R.L, prin Modern Buyer.. Astfel de hyperlink-uri sunt furnizate cu titlu de serviciu utilizatorilor si nu sunt/sunt sponsorizate, susținute sau afiliate in orice alt mod cu site-ul nostru.

Vă aducem la cunoștință că site-ul https://modernbuyer.ro/, prin S.C. Content Plus S.R.L., nu a revizuit toate site-urile la care se face trimitere din site și, în consecință, nu este responsabila pentru conținutul paginilor acestor site-uri sau pentru trimiterile la alte site-uri. Dacă dvs. veți vizualiza și alte site-uri o veți face pe propria răspundere deoarece site-ul nostru nu se poate face răspunzător pentru conținutul politicilor de confidențialitate sau de securitate ale altor site-uri.

Este interzisă utilizarea acestui site pentru transferarea oricărui material defăimător sau ilegal, care ar putea încuraja orice tip de comportament neadecvat în raport cu regulile de conviețuire definite ca normale de către societate.

Vom face eforturi constante pentru ca site-ul să fie disponibil pentru dvs. 24 de ore pe zi dar nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele erori sau defecțiuni care pot să apară. În orice caz, vom încerca să remediem erorile imediat după ce acestea au fost constatate sau ne-au fost sesizate, în cel mai scurt timp, fără ca această ultimă mențiune să constituie o garanție pentru dvs. sau să ne constrângă la remediere într-un interval de timp specificat în mod expres.

Ne rezervăm dreptul de a împiedica, prin orice mijloace, accesarea și utilizarea acestui site dacă există probă/probe din care rezultă că scopul este distrugerea sau alterarea site-ului, a conținutului său, atacarea securității site-ului sau discreditarea imaginii brandului sau a partenerilor săi. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a solicita sancționarea corespunzătoare, conform legislației aplicabile, a persoanelor implicate în operațiunile de mai sus.

Pentru secțiunile din conținutul site-ului care pot conține opinii ale unor autorități în domeniu/specialiști, responsabilitatea pentru conținutul opiniilor pe care le regăsiți în articolele/materialele pe care le postăm pe site revine în exclusivitate specialiștilor intervievați.

 

  1. Legea aplicabilă

Termenii și condițiile precum și regulile de utilizare ce privesc acest site sunt guvernate de legea aplicabilă în România astfel încât orice conflict/dispută/litigiu se va soluționa conform legilor din România.

ULTIMELE POSTARI

Penny România a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri...

Penny România a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de peste 8,32 miliarde de lei, reprezentând un avans de 16% față de...