CATEGORY MANAGEMENT CONFERENCE – EVENIMENT DIGITAL

Modern Buyer organizează pe data de 11 Martie 2021 un eveniment digital cu tema „Category Management Conference” ce reuneşte la aceeaşi masă profesioniştii din departamentele de category management, space management, trade marketing & shopper marketing, atât din retail, cât şi din rândul producătorilor FMCG.

Cea de-a doua ediţie a evenimentului „Category Management Conference” oferă audienţei perspectiva lanţurilor de retail şi a furnizorilor FMCG cu privire la principalele schimbări de consum care au influențat performanța categoriilor la raft ca urmare a crizei sanitare din 2020, oportunitatea de reevaluare a unor categorii FMCG şi tactici de alocare a spațiului, sortiment, promoții și preț în anumite categorii-cheie.

Temele acestei ediţii

  • Expertiza în gestionarea categoriilor – un diferenţiator, un avantaj competitiv pentru industria de retail modern din România, în 2021? Vrem să aflăm argumentele
  • Rolul category managementului în strategia omnichannel
  • Cum integrăm principalele trenduri de consum în strategia de category management. Cum ajută această ştiinţă în armonizarea sortimentaţiei, ţinând cont de tendinţele de consum?-Cum se poate construi un „ joint business planning ”, adică o strategie comună de comercializare care implică direct ambele părţi – retailer și producător în atingerea obiectivelor comune?

SPEAKERII ŞI PARTENERII ACESTEI EDIŢII:

Cum puteţi participa?

Platforma inovativă pe care se va desfăşura Category Management Conference permite audienţei să acceseze Sesiunile Live precum şi toate detaliile legate de eveniment (speakeri, agendă, program, condiţii de participare), să viziteze secţiunea de Virtual Expo dedicată partenerilor şi, de asemenea, să interacționeze cu vizitatorii în timpul evenimentului. Pentru a audia dezbaterile live şi a lua parte la sesiunile de networking cu factorii de decizie în achiziţii, punem la dispoziţie două modalităţi de înscriere:

I. Direct în platforma evenimentului, accesând Platforma Web a conferinţei şi apoi Înregistrare din meniul principal.
II. Contactând direct organizatorii la aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, cristi.brinca@modernbuyer.ro sau telefonic la 031.425.38.92, 0767.11.88.33 sau 0733.933.967.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here