Private Label Innovation Show ajunge la editia cu numarul VI

Private Label Innovation Show, eveniment organizat pe 28 Septembrie 2017 la Ramada North Hotel de Modern Buyer, reuneste in 2017 retaileri si producatori din Romania, Republica Moldova si Ucraina precum si furnizori de servicii din mai multe piete europene. Editia cu numarul VI a conferintei este dedicata inovatiilor si directiilor noi de dezvoltare in segmentul marcilor proprii.

Evolutia pietei si principalele tendinte la nivel european vor fi prezentate de oficialii companiei Nielsen Romania, in timp ce Kantar Retail va pregati mai multe studii de caz cu privire la noile categorii catre care isi indreapta deja atentia retailerii din diverse piete mature. La randul sau, oficialii Döhler Romania vor aduce in prim plan cateva strategii de crestere pe care s-au bazat marile lanturi de retail din mai multe piete pentru impulsionarea marcilor proprii. Diferentierea, ca obiectiv strategic, este tema abordata si de doua mari lanturi de retail din Romania care au raspuns pana acum invitatiei lansate de Modern Buyer – Kaufland si Carrefour Romania -, dar si de consultantul Catalina Aldea,  Aldea Consulting Vision – Retail Management.

In acest an, pe langa componenta de dezbateri in plen, am inclus in conceptul Private Label Innovation Show si o expozitie ce ofera mai multor producatori romani si straini posibilitatea de a-si prezenta expertiza in materie de marca proprie. Conceptul evenimentului include si un salon al “inovatiei si diferentierii” unde vom putea regasi o selectie de articole din portofoliul propriu de marci proprii al mai multor retaileri, articole inovative si/sau diferentiatoare pentru fiecare companie.

Tot la editia din 2017 a evenimentului vom invita, in premiera, si mari distribuitori de produse FMCG, marcile proprii fiind o directie de dezvoltare din ce in ce mai “explorata” de catre companiile de distributie din diverse regiuni ale tarii. Editiile anterioare ale evenimentului au reunit numerosi manageri din retail si FMCG, atat din Romania cat si din alte piete europene.

Vom reveni in curand cu agenda completa a evenimentului precum si cu informatii detaliate cu privire la modalitatile de participare. In masura in care tematica este de interes pentru dumneavoastra, va invitam sa ne contactati pentru mai multe detalii pe email la maria.hurduc@modernbuyer.ro sau aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro sau telefonic.