Retailerul moldovean Alina Discounter continua expansiunea in Romania, planificand deschiderea a 20 de magazine in 2017

5009

Reteaua de magazine specializate Alina Cosmetics detinuta de societatea Sidal Grup SRL din Republica Moldova a incheiat 2016 cu sapte magazine in Romania, dintre care cinci in Bucuresti si doua in Ilfov, in zona comerciala Doraly. Impreuna, cele sapte magazine au o suprafata comerciala de circa 1.100 de mp, cel mai mare dintre acestea fiind magazinul cash&carry din complexul Doraly cu o suprafata de 600 mp.

Pe piata romaneasca, retailerul opereaza brandul de magazine Alina Discounter, brand sub care compania si-a propus sa deschida 20 de noi magazine in 2017, toate in Capitala.
„Pe termen mediu, targetul nostru este atingem un numar de 50 de magazine in Bucuresti”, a precizat pentru Modern Buyer, Roman Roman, Directorul General al companiei.

Alina Cosmetics este o retea specializata in vanzarea de produse pentru ingrijire personala, uz casnic, menaj, baby cosmetics, infiintata in 2003 de omul de afaceri Isidor Sendrea. Compania detine in Republica Moldova 42 de locatii cu suprafete cuprinse intre 50 – 250 metri patrati, majoritatea fiind cu autoservire.
Tot in Republica Moldova compania mai detine un magazin cash&carry – Mega Alina Cosmetics – situat in Stauceni, la numai 11 km de Chisinau, acesta din urma reprezentand un format lansat de companie in 2015.


In 2016, Sidal Grup a lansat un nou concept de magazin, Baby Discounter, prima locatie fiind deschisa tot in Stauceni, la primul etaj al Mega Alina Cosmetics.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here