Kaufland isi va consolida pozitia si in Satu Mare, Brasov, Lugoj si Cluj prin deschiderea de noi locatii

Liderul pietei romanesti de retail modern, Kaufland Romania, pune pe harta expansiunii din 2017 mai multe localitati in care este deja prezent cu minim un magazin. Pe langa Buzau, compania va inaugura anul acesta noi magazine in Satu Mare, Brasov, Lugoj si Cluj.
Al doilea magazin Kaufland din Satu Mare va fi construit in locul fostei fabrici de scaune iar conform planului urbanistic suprafata construita va depasi cu putin 4000 de mp.
In ceea ce priveste magazinul din Brasov cu numarul doi, acesta ar putea fi inaugurat in primul trimestru a anului 2017, in locul fostei filaturi a Carpatex.
Tot in primul trimestru al anului, mai exact la finalul lunii februarie, Kaufland va deschide o noua locatie si in Lugoj, cu o suprafata de circa 2.500 de mp.
Magazinul din orasul Cluj-Napoca, al treilea, va fi inaugurat pe strada Fabricii de Chibrituri nr 5-11, conform Hotararii de aprobare a Planului Urbanistic de Detaliu a Consiliului Local din luna mai 2016.

Articolul precedentKaufland si Lidl, noi magazine in Buzau, in 2017
Articolul următorRetailerul moldovean Alina Discounter continua expansiunea in Romania, planificand deschiderea a 20 de magazine in 2017
Maria Hurduc
Este Business Unit Manager al Modern Buyer inca de la lansarea brandului, in 2008. Are o experienta de peste 16 ani in presa scrisa, iar in ultimii 11 ani s-a specializat pe domeniile Retail, FCMG si Horeca. Este absolvent al Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.