Noutati la editia a doua a conferintei “Retail&Horeca Distribution”

Dan Badin, Partener Coordonator Servicii Fiscale si Juridice, Deloitte Romania, va participa in dan badincalitate de speaker la cea de-a doua editie a conferintei dedicate pietei romanesti de distributie, “Retail&Horeca Distribution”, organizata de Modern Buyer pe data de 5 octombrie 2016.

Invitatul Modern Buyer va aduce in atentia participantilor cele mai importante modificari legislative cu impact asupra companiilor de distributie, producatorilor/furnizorilor din segmentul FMCG.

De asemenea, prezentarea sustinuta de reprezentantul Deloitte Romania va atinge si o serie de oportunitati din zona de maximizare a profiturilor: managementul si asigurarea veniturilor.

Un alt vorbitor care completeaza lista speakerilor este Ionut Gherle – Director Executiv Divizia Optimall, AROBS Transilvania Software. Acesta va vorbi despre beneficiile investitiilor in Ionut Gherle2noile tehnologii, cum ar fi: integrarea tuturor informatiilor din toate zonele de activitate ale business-ului, reducerea costurilor cu cu stocurile, a costurilor de livrare, vizibilitate 100% asupra comenzilor si stocurilor, reducerea timpului de livrare la client sau livrare just in time conform promisiunii facute acestuia, fidelizarea clientilor, cresterea productivitatii prin automatizarea si standardizarea proceselor samd.

A doua editie a conferintei „Retail & Horeca Distribution” va avea loc pe data de 5 Octombrie 2016, la Hotel Pullman din Bucuresti, Sala New York. Evenimentul va oferi un tablou complex al unei industrii extrem de dinamice si de competitive: distributia de produse FMCG. Sunt invitati peste 100 de distribuitori pe segmentul retail si Horeca, numerosi producatori/furnizori de bunuri de larg consum, dar si companii ce ofera solutii pentru jucatorii din cele doua mari industrii.

speakeri2016

„Retail & Horeca Distribution” este un eveniment ce ofera si o imagine complexa asupra evolutiei industriei, prin prisma analizei performantelor a circa 150-160 de distribuitori la nivel national. Printr-o analiza detaliata a indicatorilor cheie, Modern Buyer, organizatorul conferintei, va incerca sa ofere distribuitorilor si partenerilor sai raspunsuri la cateva intrebari importante: cine sunt cei mai relevanti distribuitori din diverse regiuni ale tarii? cum au evoluat afacerile acestora, in 2015? cine a iesit din piata sau a solicitat insolventa? cine s-a dezvoltat si in ce regiuni ale tarii? la ce solutii au recurs companiile specializate pentru a creste performanta si eficienta?

Sunt invitati reprezentanti ai peste 100 de companii de distributie, numerosi producatori din segmentul FMCG, dar si companii ce ofera solutii si produse pentru cele doua industrii.

Rezerva-ti un loc la eveniment!
Pentru a participa la eveniment, puteti opta pentru una din variantele:

  1. Bilet de participare – 130 euro + TVA. Discount 5% pentru 2 persoane, 10% pentru 3 persoane, 15% pentru 4 persoane.
  2. Bilet de participare + Ghid “Distribuitori in Retail si Horeca” – 250 Euro + TVA

Cu peste 130 de pagini, editia a III-a a Ghidului “Distribuitori in retail si Horeca” cuprinde o analiza asupra a 150-160 de distribuitori din retail si horeca, atat din Bucuresti cat si din restul tarii. Editia din acest an include atat informatiile actualizate ale evolutiei afacerilor celor 150 de distribuitorilor (evolutia principalilor indicatori financiari), cat si un profil complet al companiilor prezentate. Fiecare companie de distributie selectata pentru acest ghid este prezentata prin informatii-cheie precum: denumire; cifra de afaceri; persoana de contact (nume si functie); date de contact; tipurile de canale de vanzare acoperite: retail / Horeca; categorii de produse din portofoliu; partenerii din randul furnizorilor FMCG; depozitele operate (numarul, localizarea acestora si tipul depozitului (temperatura ambientala sau controlata); judetele acoperite de fiecare distribuitor in parte; puncte de vanzare deservite (numarul acestora – retail si Horeca).

Va puteti inscrie on line, completand Formularul de rezervare disponibil AICI. Tot in aceasta sectiune puteti regasi detalii despre tematicile conferintei si lista speakerilor confirmati pana in prezent.

Pentru a va promova in cadrul evenimentului serviciile sau produsele oferite, ne puteti contacta pe email – maria.hurduc@modernbuyer.ro sau carmen.ionescu@modernbuyer.ro sau telefon 031.425.38.92 sau 0729.880.041

Parteneri: Pall-Ex Romania, Transart, AROBS Transilvania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here