Vascar deschide primul magazin „Moldova in Bucate”, la Bacau

Vascar, unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve, a deschis primul magazin concept „Moldova in bucate”, in centrul orasului Bacau.
Noul magazin se intinde pe o suprafata de 72 mp si a presupus o investitie de peste 45.000 euro. Magazinul este dotat cu echipamente performante, un sistem de iluminare complex si finisaje premium.
„Cel mai nou magazin din reteaua Vascar isi propune sa ofere o prezentare mult mai buna a produselor „Moldova în bucate”, astfel incat clientii sa beneficieze de o experienta de cumparare superioara” spune Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

Sub brandul „Moldova in Bucate”, Vascar produce o gama completa de preparate din carne si mancaruri la cutie dupa retete traditionale. De la specialitati tăranesti (muschi file, ceafa de porc, sunculita, pastrama), produse crud uscate (diverse tipuri de salam – salam Sinaia, salam banatean, salam bavarez, salam unguresc – carnati, muschi file), salamuri, carnați, crenvursti, parizer, toba, semi preparate (mici) la mancaruri la cutie (ciorba radauteană, ciorba de fasole cu afumatura, sarmalute, chiftele cu sos, ciolan cu fasole, costita, carnaciori cu fasole, tocanita de cartofi cu pulpa de porc, ghiveci de legume).
vascar 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.