Gerovital lanseaza o noua gama pe baza de acid hialuronic

Farmec lanseaza o noua gama sub umbrela brandului Gerovital – H3 Hyaluron C. Cele cinci noi produse de ingrijire a fetei din gama au la baza acidul hialuronic pur si lipozomal, in concentratie marita, precum si vitamina C, ambele ingrediente contribuind la estomparea semnificativa a ridurilor, la hidratarea si regenerarea pielii. Noua gama Gerovital H3 Hyaluron C este destinata ingrijirii tenului normal cu tendinta de uscare si se adreseaza femeilor cu vârsta cuprinsa intre 30-50 de ani.

Noile produse pot fi achizitionate din toate supermarketurile, hipermarketurile si magazinele de profil din tara, precum si din magazinele de brand Gerovital. De asemenea, produsele din gama Gerovital Hyaluron C pot fi comandate si din magazinul online www.farmec.ro.

In ultimii doi ani, subcategoria produselor antirid a inregistrat o crestere la nivel international, aceasta avand cea mai mare pondere valorica pe segmentul produselor de ingrijire a tenului in România, conform calculelor realizate pe baza datelor Nielsen.

„Am decis sa dezvoltam o noua gama in cadrul brandului Gerovital in care acidul hialuronic si vitamina C sunt optim dozate, astfel incât pielea sa isi imbunatateasca semnificativ luminozitatea, fermitatea si elasticitatea in 10 zile. Suntem siguri ca datorita eficientei produselor, a modului elegant de prezentare si a unui pret extrem de competitiv, gama va câstiga aprecierea românilor”, a declarat Ioana Borza, Director Marketing Farmec.
In 2017, Farmec marcheaza 50 de ani de la prima industrializare a cremei Gerovital. In ultimii ani, brandul Gerovital a detinut in mod constant primele locuri in topuri importante, aducând in palmaresul companiei numeroase premii si distinctii.

La finalul lunii octombrie 2017, reteaua de magazine de brand detinute de Farmec cuprindea 8 magazine Farmec, amplasate la Cluj-Napoca, Arad, Brasov, Sibiu, Târgu Mures si Timisoara si 11 magazine Gerovital ce se gasesc la Bucuresti (3 magazine), Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi si Piatra Neamt.