Gama & Gama se alătură, în calitate de partener, conferinței “Retail modern în Republica Moldova”

Gama & Gama se alătură, în calitate de partener, conferinței “Retail Modern în Republica Moldova – Expansiune, Diferențiere și climat de consum”, organizată de Modern Buyer la Chişinău, în data de 14 martie 2023.

Compania are o experiență de peste două decenii pe piața din România, activând în diferite segmente FMCG. La evenimentul de la Chişinău, Gama&Gama va prezenta cumpărătorilor profesionişti din această piaţă Thank’Q, un brand de hrană uscată pentru câini lansat în urmă cu 10 ani.

Cu o vastă expertiză în producţia de hrană uscată pentru animalele de companie, producătorul român Gama&Gama a achiziţionat recent o nouă linie de ultimă generație pentru producție și împachetare, care are o capacitate de 180.000 de tone pe an – poate cea mai mare în momentul actual din România. Până anul trecut, Thank’Q a fost prezent pe piața din România cu produsele din gama Standard de 10 kg care s-au remarcat cu un excelent raport preţ – calitate. Din 2022, compania a lansat și gama Thank’Q Plus, cu un plus de proteină (pentru dezvoltarea musculară), orez (sursă de fibre de calitate pentru o digestie uşoară) și morcovi (sursa de vitamine pentru o dezvoltare armonioasă). Aceste produse noi se regăsesc în mai multe arome și gramaje în funcție de talie și vârstă:

  • 2,5 kg, 10 kg sau 15 kg;
  • talie mică junior, talie mică adult, talie mare junior sau talie mare adult;
  • cu pui, cu vită sau cu aromă de șuncă.

Produsele Thank’Q Plus facilitează accesul la o mâncare corectă, la un preț foarte bun, pentru ca toți câinii, indiferent de mediul din care provin și rolul pe care îl joacă în viețile stăpânilor, să poată fi hrăniți echilibrat. Thank’Q reușește să fie mâncarea prietenoasă atât cu buzunarul stăpânului, cât și cu marele apetit al prietenilor patrupezi și să celebreze, în continuare, absolut toate tipologiile de câini.

Conferinţa “Retail Modern în Republica Moldova – Expansiune, Diferențiere și climat de consum” organizată la Chişinău se află la ediţia cu numărul V.

Speakerii invitaţi în cadrul conferinței vor prezenta rezultatele anului 2022 şi vor vorbi despre perspectivele pentru 2023, în piaţa de retail şi FMCG, trecând prin subiecte, precum:
-Expansiunea lanţurilor de magazine din ultimii ani, la nivel naţional, concepte de magazine dezvoltate de fiecare reţea comercială; -Care au fost provocările anului 2022 şi soluţiile adoptate pentru depăşirea lor;
-Cum a arătat evoluţia pieţei de retail în general în 2022, din perspectiva comercianţilor şi a furnizorilor?;
-Tendinţe cu privire la comportamentul de cumparare şi de consum, din perspectiva invitaţilor; Proiecte de diferenţiere implementate în industria de retail din Republica Moldova;
-Fidelizarea clienţilor, strategii promoţionale, dar şi tactici de diferenţiere;
-Categoriile care pot genera diferenţiere şi trafic în magazine;
-Surse şi idei noi de creştere şi diferențiere pe care le pot aduce furnizorii în relaţia de parteneriat cu clienții din comerțul modern. -Oportunităti în zona de e-commerce;
-Dinamica pieţei de retail în 2023? La ce să ne aşteptăm;
-Factorii care vor influenţa piaţa şi consumul în 2023, dar şi alegerile cumpărătorilor din Moldova.

Evenimentul “Retailul modern în Republica Moldova – Expansiune, Diferențiere și climat de consum” se va desfăşura pe durata unei zile, iar în audienţă sunt aşteptaţi circa 200 de invitaţi, factori de decizie din companii precum: Reţele de retail modern din Republica Moldova, lanțuri de benzinării, dar şi magazine specializate; Producători/Furnizori de bunuri de larg consum din Moldova şi România; Distribuitori în retail și horeca; Importatori de bunuri de larg consum; Companii de logistică și transport; Agenții de cercetare de piață; Autorități ale statului din Republica Moldova.

Rezervă un loc la eveniment!

Pentru a participa la lucrările conferinței, în audiență, vă rugăm să solicitați Formularul de Înregistrare online echipei Modern Buyer, respectiv la e-mail la aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, maria.hurduc@modernbuyer.ro sau telefonic la +40 31 425.38.82.

Ediții anterioare

Vă invităm să vizualizați un album foto și câteva concluzii ale uneia dintre edițiile anterioare!