Valentin Bancu, trainer-ul primei editii a workshop-ului Sfera Business „Category Management – Performanta prin Diferentiere”

Prima editie a workshop-ului Sfera Business „Category Management – Performanta prin Diferentiere”, se va desfasura in perioada 03-04 Noiembrie 2016 si va fi sustinut de catre Valentin Bancu, un profesionist cu o experienta comerciala internationala si nationala de peste 10 ani.

Programul de Category Management al Sfera Business este proiectat pentru liderii in curs de dezvoltare, din vanzari si marketing, care isi vor asuma responsabilitati integrate in conducerea viitoare a ariilor functionale sau chiar a companiei.

Abordarea cuprinzatoare si holistica largeste intelegerea pietei si a categoriilor si adanceste increderea in asumarea unor responsabilitati mai mari si in identificarea noilor surse de crestere a veniturilor, profitului si cotei de piata. Programul este o experienta de invatare accelerata , care poate pune orice profesionist orientat catre schimbare si management strategic, in fotoliul de capitan de categorie. Cele doua zile vin sa echipeze specialistii si managerii din aria comerciala cu :

  • O excelenta intelegere a metodelor de dezvoltare a categoriei
  • Capabilitati de integrare a strategiei comerciantilor cu strategia companiei
  • O abordare diferita in relatia cu comerciantii, evoluand de la negociere la consultanta
  • Un avantaj competitiv prin conducerea strategiei categoriei la nivel de magazin

„Pe masura ce concurenta se intensifica, iar metodele traditionale de crestere a categoriilor nu mai au succes, companiile vizionare investesc intr-o generatie de specialisti in managementul categoriei, care pot sa construiasca si sa asigure un avantaj competitiv. Un astfel de diferentiator isi poate arata rezultatele imediat. Determinarea driverilor de categorie, dezvoltarea strategiilor cu impact in pret, gama, planograme si vizibilitate sunt esentiale pentru companii” ne spune Valentin Bancu, Senior Consultant Sfera Business.

Taxa de participare, durata si locatia

  • 990lei + TVA, fata de care pot fi acordate discounturi, reduceri pentru un numar mai mare de participanti sau pentru participanti care nu sunt la primul seminar Sfera, conform politicii comerciale disponibila pe site-ul Sfera Business
  • durata cursului este de 2zile
  • program: 09.00 – 17.30 in amble zile (sunt incluse 2 coffee break-uri pe zi si masa de pranz in fiecare dintre cele doua zile)
  • locație: București, Ramada Nord, 44 Daniel Danielopolu.

Trainer: Valentin Bancu

Are o experienta comerciala internationala si nationala de peste 10 ani, dezvoltata in pozitii de senior management , in companii multinationale de talie globala (Reckitt Benckiser, Heineken, Danone, Cargill, OMV Petrom). In acest moment conduce departamentul de trade marketing al Reckitt Benckiser pe tarile nordice (Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Islanda).

Cu o bogata experienta in conducerea echipelor mari (+70 de oameni) si in shopper & customer marketing si cu o pasiune deosebita pentru dezvoltarea afacerii prin leadership autentic, Valentin a condus si a participat in procese complexe de management al categoriei, precum si in proiecte de category vision, construind strategii de piata pe termen mediu si lung (3-10 ani). De asemenea, are experienta in managementul clientilor majori, managementul proiectelor de route 2 market si de optimizare a activitatii de vanzare.

Valentin este absolvent al unui Master in Economie Internationala si Afaceri Europene in cadrul ASE Bucuresti. In Sfera Business, Valentin livreaza programe de Category Vision, Category Management si Merchandising.

Sfera Business este o companie de training si consultanta infiintata in anul 2010. Este axata pe oferirea de solutii integrate in vanzari, management si relatii cu clientii. Mai multe detalii, pe www.sferabusiness.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here