Un vin produs de Halewood Wine & Spirits pentru retailerul britanic Waitrose, premiat la concursul „The Global Pinot Masters”

795

Vinul Pinot Noir Waitrose 2016, produs de catre Halewood Wine & Spirits pentru retailerul britanic Waitrose a castigat medalia de bronz la cea de-a patra editie a concursului The Global Pinot Masters, organizat de renumita revista britanica The Drinks Business. Competitia reuneste pentru jurizare sute de vinuri din soiul Pinot Noir, la nivel global.

Pe langa vinul mentionat, inca doua vinuri ale producatorului au fost medaliate cu bronz la acest concurs: Kronos 2014 si  La Umbra 2016.

„Suntem extrem de mandri ca toate cele trei vinuri intrate in concurs au obtinut medalii. Pinot Noir este un soi deosebit, delicat si sensibil, pornind de la struguri, pana la produsul finit, vinul, iar pentru a pastra caracterul fructos si tipicitatea soiului, maturarea atat in cisterne, cat si in baricuri trebuie realizata cu grija si finete. Standardul ridicat al vinurilor produse de compania Halewood Wines & Spirits este confirmat nu doar de premiile castigate in cele mai importante competitii de profil, ci si de clientii sai. De exemplu, unul dintre cele mai puternice lanturi de retail din Marea Britanie, a ales vinuri romanesti produse de Halewood Wines & Spirits, Waitrose Pinot Noir 2016, comercializate sub marca si eticheta proprie, acesta fiind unul dintre vinurile medaliate la aceasta competitie“, a declarat Lorena Deaconu Stoian – Winemaker Halewood Wines & Spirits.

In Romania, Halewood Wines & Spirits detine plantatii de  vita de vie in unele dintre cele mai reprezentative zone viticole ale tarii, printre care Dealu Mare si Murfatlar. Printre vinurile prezente in portofoliul Halewood Wines & Spirits se numara: Floare de luna, Floarea Soarelui, Prahova Valley, gama Byzantium, gama Hyperion, Theia, Kronos, Neptunus, Rhea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here