Programul „Sanatatea incepe din farfurie” derulat de Selgros, la a cincea editie

Selgros Cash&Carry Romania, impreuna cu Chef Cezar Munteanu, deruleaza pentru al cincilea an programul „Sanatatea incepe din farfurie”. In perioada 28-31 martie 2017, 1.100 de elevi din Bucuresti participa la program si invata sa cunoasca alimentele si produsele naturale si sa faca alegeri constiente pentru o nutritie mai sanatoasa.

Anul trecut, peste 7.300 de elevi din clasele 0-IV din 14 judete si Bucuresti au participat la initiativa Selgros.

Cezar Munteanu, unul dintre cei mai apreciati chefi din Romania, va fi prezent in fiecare scoala din cele 21 in care proiectul se desfasoara anul acesta, pentru a interactiona direct cu copiii. Impreuna cu echipa sa, Chef Cezar Munteanu sustine prezentari interactive despre fructe si legume si ii invata pe elevi sa recunoasca si sa evalueze alimentele si sa devina mai constienti de propriile alegeri. Acestia primesc materiale informationale aditionale pentru acasa, inclusiv pentru parinti.

In Bucuresti, „Sanatatea incepe din farfurie” se deruleaza in Scoala Gimnaziala nr. 85, Scoala Gimnaziala „Aurel Iancu”, Scoala Gimnaziala nr. 167 si Olga Gudynn International School. Programul deschide in 2017 si o competitie pentru elevii din scolile vizitate, premiul cel mare pentru clasa castigatoare constand intr-o tabara de tip “Cooking Camp”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.