Un nou produs in portofoliul President: branza maturata cremoasa

Brandul President si-a extins portofoliul cu un nou produs in categoria branzeturilor maturate, si anume Branza Cremoasa.

Branza Cremoasa President este un produs 100% din lapte de vaca, cu gust de telemea, dar o textura fina si surprinzator de cremoasa. Branza este pastrata direct in zer pentru a-si mentine prospetimea si gustul de lapte inclusiv dupa deschiderea cutiei.

”Branza Cremoasa President este combinatia perfecta dintre o textura fina, sofisticata si un gust puternic de lapte.  Sunt elementele care de fapt diferentieaza Branza Cremoasa President de orice alta branza maturata de pe piata. Cu aceasta ocazie lansam si campania de comunicare dedicata Branzei Cremoase, prin care venim in intimpinarea iubitorilor de branza, dornici sa exploreze gusturi internationale.In urmatoarele saptamani,ii asteptam in magazinele din Romania sa deguste noile noastre retete, care scot in evidentaaceastatextura fina, cremoasa si gustul special al Branzei Cremoase”, a declarat Monica Radulescu, Marketing Director.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.