Un nou magazin 1 Minute, in Iride Business Park

Lagardère Travel Retail a deschis un nou magazin 1 Minute in Bucuresti, in incinta centrului de afaceri Iride Business Park (Bulevardul Dimitrie Pompei, nr. 9-9A). Cu o suprafata de 104 mp si o investitie de aproximativ 90.000 de euro, noul magazin 1 Minute pune la dispozitia angajatilor din parcul de afaceri, dar si vizitatorilor, o gama variata de produse fresh. Toate acestea sunt preparate in bucataria locatiei: sandwich-uri, crostini, wrap-uri, produse de patiserie proaspat coapte, fresh-uri, dar si deserturi sau cafea. Tot aici se pot gasi bauturi racoritoare si o serie de produse convenience, cum ar fi tabacul, respectiv reviste si ziare.

In 1 Minute, clientii au la dispozitie o zona de mese in interiorul locatiei, dar si o terasa generoasa unde pot servi produsele preferate, iar bucataria deschisa este inca un mod in care brandul isi indeplineste promisiunea, aceea de a livra produse fresh in fiecare zi. Design-ul locatiei pastreaza o linie minimalista in care accentele industriale (cum ar fi tavanul si corpurile de iluminat) se imbina armonios cu elemente ludice (scaunele colorate, gresia cu motive). Texturile lemnoase, predominant utilizate in realizarea mobilierului, alaturi de elementele de accent (cum ar fi plantele si coloristica), contureaza o ambianta primitoare pentru clientii magazinului.

Acesta este al doilea magazin 1 Minute pe care compania il opereaza in incinta Iride Business Park, fiind in acelasi timp un rebranding si o largire a suprafetei magazinului Inmedio, care functiona aici inca din anul 2012.

In prezent, Lagardère Travel Retail detine 14 magazine 1 Minute in centrele de afaceri din Bucuresti.

Articolul precedentLidl modernizeaza magazinul din Popesti-Leordeni
Articolul următorKaufland „intra” in cartierul bucurestean Ferentari
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.