Lidl modernizeaza magazinul din Popesti-Leordeni

Discounterul Lidl va inchide in perioada 28-29 iunie a.c. magazinul sau din Popesti-Leordeni, de pe pe Soseaua Oltenitei, nr. 7, acesta urmand sa fie reamenajat. Potrivit anuntului emis de retailer, magazinul va fi redeschis pe data fe 30 iunie a.c.
„Odata cu finalizarea lucrarilor de reamenajare, magazinul Lidl isi va intampina clientii cu un nou aspect, mai modern si mai apropiat de dorintele lor. In noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizata in culorile alb si negru, pentru o lizibilitate sporita. In plus, pentru ca Lidl este o companie orientata catre sustenabilitate, va aduce o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste economisirea de energie, dar si functionalitatea. Astfel, pentru a ajuta clientii sa gaseasca mai usor produsele preferate, toate grupele de marfa vor fi reamenajate. In acest sens, anumite articole, precum vinul sau cosmeticele, se vor bucura de o zona special rezervata pentru ele, astfel incat sa ofere o mai buna vizibilitate a intregii game de produse. Totodata, zona dedicata mezelurilor, carnii si produselor lactate va fi extinsa. Mai mult, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale”, au precizat reprezentantii Lidl.

In perioada de modernizare a unitatii din Popesti-Leordeni, clientii isi vor putea face cumparaturile in magazinele Lidl din apropiere, situate pe Strada Intrarea Tarcau, nr. 13 si pe Strada Turnu Magurele, nr. 230-232.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.