Kaufland „intra” in cartierul bucurestean Ferentari

Kaufland va deschide maine, 23 iunie a.c., primul hipermarket al cartierului Ferentari din Bucuresti, pe Calea Ferentari nr. 62, sector 5. Acesta este cel de-al 12-lea magazin deschis de retailer in Bucuresti si al 109-lea din tara.
Hipermarketul are peste 2.900 mp suprafata de vanzare si este prevazut cu 6 galerii comerciale, precum: punct de vanzare specialitati traditionale din Marginimea Sibiului, cofetarie si patiserie cu laborator propriu, farmacie, centru de optica medicala cu acordare de servicii medicale oftalmologie, magazin cu produse naturiste tip plafar, magazin cu produse din tutun, lotto si presa. Parcarea cuprinde atat 200 de locuri pentru masini, cat si rastele pentru biciclete. Prin deschiderea acestui nou magazin au fost create peste 100 de locuri noi de munca. Sortimentul magazinelor Kaufland conţine pana la 26.000 de articole diverse (produse regionale, produse de marca, marci exclusive).

„Regionalitatea este unul dintre principiile noastre de baza in ce priveste portofoliul de produse Kaufland Romania. Avem o colaborare de lunga durata cu producatorii romani, iar traseul scurt de aprovizionare ne ajuta sa oferim produse mereu proaspete si mai mult, sa contribuim astfel la intarirea economiei locale. De asemenea, sustinem producatorii romani si prin alte actiuni, precum cooperativa agricola „Tara Mea” sau oferind puncte gratuite de desfacere, cum sunt targurile pe care le organizam”, a declarat Valer Hancas, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland Romania

Mai mult, noul hipermarket se subscrie angajamentului Kaufland Romania fata de mediu si beneficiaza de o instalatie eco de incalzire, care recupereaza caldura de la instalatiile frigorifice si economiseste astfel resursele naturale. De asemenea, magazinul este modernizat in linie cu noi standarde de amenajare si beneficiaza de un nou concept de design interior pentru raioanele de fructe si legume, vitrina asistata, drogherie si acces clienti.

Articolul precedentUn nou magazin 1 Minute, in Iride Business Park
Articolul următor20 de mari importatori de produse FMCG ruleaza afaceri de peste o jumatate de miliard de euro
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.