Tesco intentioneaza sa lanseze un serviciu de livrare utrarapid, pentru a contracara Amazon Fresh

Retailerul britanic Tesco a de inregistrare pentru termenul “Tesco Now” la Intellectual Trademark Office, autoritatea ce se ocupa cu inregistrarea marcilor si inventiilor, scrie presa internationala. Aceasta miscare ar putea confirma zvonurile potrivit carora Tesco intentioneaza sa lanseze un serviciu de livrare rapid, in termen de o ora de la lansarea comenzii.

Potrivit publicatiei The Grocer, marca “Tesco Now” ar acoperi produse alimentare, servicii de marketing si livrare, precum si de depozitare si transport.
Tesco exploreaza de ceva timp modalitati de a oferi un serviciu de livrare de o ora pentru produse alimentare si nealimentare, pentru a putea concura cu rivalii sai, cel mai important dintre acestia fiind Amazon Fresh.

Amazon Fresh, descris drept o viitoare forta „perturbatoare” pe piata alimentara din Marea Britanie, a intrat recent in segmentul livrarilor de produse alimentare. De altfel, la inceputul acestei luni a initiat o campanie prin care a realizat livrari de alimente proaspete, refrigerate si congelate la mai multe coduri postale din Londra selectate aleator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.