Shopping City Deva ajunge la 54.000 mp, in urma unei investitii de 14 milioane euro

Dezvoltatorul NEPI a finalizat extinderea centrului comercial Shopping City Deva, care a fost deschis astazi, 24 septembrie 2015, sub noua forma. Proiectul a fost achizitionat de NEPI in anul 2013 si a fost extins cu 11.000 mp, dedicati zonei de retail si divertisment, investitia ridicandu-se la 14 milioane de euro.

Ansamblul comercial din Calea Zarandului, numarul 87, ce include printre altele METRO, Praktiker si Auchan ajunge astfel la o suprafata totala inchiriabila de 54.000 mp. Shopping City Deva reuneste sub acelasi acoperis brand-uri internationale de fashion, incaltaminte si accesorii, prezente pentru prima oara in regiune, precum: ALTEX, Benvenuti, C&A, CCC, Cinema City, Deichmann, Gatta, H&M, JYSK, Kendra, KFC, Noriel, Orsay, Pepco, Salamander, Takko.

“Dezvoltarea si modernizarea centrului comercial existent, intr-unul regional dominant pentru judetul Hunedoara si imprejurimi face parte din strategia NEPI de extindere si modernizare a proprietatilor din portofoliu. Pe langa oferta variata de retail si de divertisment, acest proiect, in care am investit 14 milioane de euro, din 2013 si pana acum, este un motor de crestere economica pentru intreaga regiune”, a declarat Tiberiu Smaranda, Director Executiv in cadrul NEPI.

Pe langa investitiile NEPI in dezvoltarea centrului comercial, pentru amenajarea magazinelor, retailerii au investit la randul lor, astfel incat devenii si nu numai sa se poata bucura de magazine moderne cu o gama variata de produse, precum cea a showroom-ului ALTEX, cel mai mare magazin electro-IT din judet. Acesta ii asteapta pe iubitorii de tehnologie cu 1500 mp de inovatii, insule de testare, precum si o gama de peste 16.000 de produse. Deichmann, prezent, in premiera, in Hunedoara la Shopping City Deva deschide cel de-al 72-lea magazin din Romania. Brand-ul polonez de incaltaminte CCC inaugureaza in cadrul Shopping City Deva magazinul cu numarul 38 in Romania. C&A aduce in Shopping City Deva cel mai nou concept de magazin de fashion pentru familie, avand mai bine de 1200 mp. Noul magazin H&M, cel de-al 42-lea din Romania, reprezinta una dintre cele mai mari premiere pentru hunedoreni si duce mai departe conceptul de moda şi calitate la cel mai bun pret si le ofera iubitorilor de fashion 1284 mp de noutati.

Articolul precedentUrsus Breweries are un nou Supply Chain Vice-President: Glenn Burgess
Articolul următorInternational: Metro si Auchan isi extind parteneriatul pe achizitii in una din tarile-cheie in care activeaza, si anume Franta
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.