Ursus Breweries are un nou Supply Chain Vice-President: Glenn Burgess

Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc., l-a numit pe Glenn Burgess in functia de Supply Chain Vice-President. In noul sau rol, Glenn Burgess va conduce toata structura de aprovizionare a Ursus Breweries si va implementa strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei. Inainte de numirea sa in cadrul Ursus Breweries, Glenn Burgess a ocupat functia de Head of Supply Chain Operations and Services la Miller Brands Marea Britanie, operatiunea SABMiller din Marea Britanie.
Glenn Burgess lucreaza pentru SABMiller plc. din 2008, iar inainte a acumulat o experienta de peste 10 ani in sectoarele FMCG si logistica in cadrul unor companii importante de manufactura si retail din Marea Britanie si Australia.
“Performanta manageriala a lui Glenn in echipa SABMiller intr-una dintre cele mai dezvoltate piete ale berii din Europa, Marea Britanie, s-a dovedit a fi una de succes. Glenn are o experienta importanta, care a inclus managementul strategic al lantului de aprovizionare in diferite industrii si pentru proiecte regionale SABMiller. Am incredere ca abordarea sa strategica va aduce un plus de valoare operatiunilor Ursus Breweries din Romania si ma bucur sa il am alaturi in echipa de management a companiei”, declara Igor Tikhonov, Presedinte al Ursus Breweries.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.