Selgros face inca un pas catre consumatorul final: vinde legume si fructe vrac

Lantul de magazine Selgros Cash&Carry Romania a inceput recent sa comercializeze fructele si legumele la vrac, astfel incat clientii au acum posibilitatea de a achizitiona orice cantitate doresc. Decizia a dus deja la cresterea numarului de clienti si a vanzarilor in comparatie cu anul precedent, potrivit oficialilor companiei. In prezent, in toate magazinele, produsele sunt expuse astfel incat clientii sa isi poata alege singuri si sa isi cantareasca exact ceea ce au nevoie, in cantitatile pe care si le doresc.

„Conceptul de club al profesionistilor si amatorilor de bunataturi este complet functional acum si in raionul de legume-fructe, prin plasari mari, lazi sau cosuri speciale pentru gastronomi sau revanzatori, precum si prin plasari de unde clientii isi aleg cantitatile pe care le considera necesare. Trecerea la noul format s-a facut pentru a continua tranzitia catre un nou nivel al experientei de cumparaturi. Monitorizam permanent nevoile clientilor nostri si intentionam sa ne adaptam continuu oferta si serviciile pentru a face din Selgros magazinul predilect pentru cumparaturi usoare, complete si placute”, spun reprezentantii companiei.

Selgros Cash&Carry Romania, parte a Transgourmet Holding AG, detine 19 magazine in Bucuresti, Braşov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava si Constanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here