Reteaua Profi ajunge la 288 de magazine

Reteaua de magazine Profi isi continua extinderea in tara, deschizand recent doua noi magazine, in localitatile Gataia, judetul Timis, si Mizil, judetul Prahova.
Magazinul din Gataia se afla pe Str. Republicii nr. 84, la parterul unei cladiri comerciale. Are o suprafata de 370 mp si o sala de vanzari de 240 mp si functioneaza in formatul experimental Mini.
La randul sau, magazinul din Mizil functioneaza in format standard si se afla pe Str. Blajului nr.1, bl. 23, la parterul unei cladiri de locuinte. Are o suprafata totala de 531 mp si o sala de vanzari de 370 mp.
Profi detine in total 288 de magazine in 136 de localitati.

Articolul precedentKantar Retail: „Retailerii si furnizorii trebuie sa-si reconfigureze strategiile pentru a se adapta comertului din era digitalizarii”
Articolul următorA intrat in vigoare Legea nr. 57/2015: Comerciantii, obligati sa puna produsele cu pret redus, aflate aproape expirarea termenului de valabilitate, pe rafturi delimitate
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.