Modern Buyer şi KeysFin vor lansa ediţia a V-a a analizei industriei de distribuţie în retail şi HoReCa

Publicaţia on line Modern Buyer a încheiat un parteneriat cu KeysFin, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de business information din România, cu scopul lansării analizei cu tema „Distribuitori în Retail şi Horeca”. Principalele concluzii ale analizei vor fi prezentate pe data de 19 martie 2020 de Tudor Malearov (Business Development Manager, KeysFin) şi Maria Hurduc (Managing Partner, Modern Buyer) în deschiderea evenimentului „Retail & Horeca Distribution” ce a ajuns la ediţia cu numărul V.

„Distribuitori în Retail şi Horeca” îşi propune să ofere audienţei la eveniment, dar nu numai, o imagine cât mai amplă a dinamicii sectorului de distribuţie în ultimii cinci ani. Vom analiza indicatori financiari precum cifră de afaceri, profit net, productivitate, rentabilitatea capitalului, rata rentabilității activelor, dar şi alţi indicatori-cheie precum evoluţia portofoliului de produse, aria şi canalele de vânzare acoperite, numărul de clienţi, suprafaţa de depozitare, ş.a.

„Distribuitori în Retail şi Horeca” va cuprinde un Top al celor mai mari 20 de companii de distribuție din ţară, precum şi câte un Top 10 distribuitori pentru fiecare regiune geografică, în parte. Ediţia 2020 a ghidului „Distribuitori în Retail și Horeca” cuprinde 170 de companii de distribuție din întreaga ţară, cu un profil actualizat pentru fiecare în parte.

În premieră, managerii care vor achiziţiona ediţia din acest an a analizei vor beneficia şi de posibilitatea de a utiliza gratuit, pentru o perioadă, aplicaţia Keysfin ce le va oferi oportunitatea de a extrage un anumit număr de rapoarte de credit pentru companii.

KeysFin oferă informații despre firmele din România și din străinătate prin intermediul unor instrumente dedicate. Cu un portofoliu de peste 500 de clienți, KeysFin este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de business information din România.

Cum se poate lansa o comandă pentru ghidul „Distribuitori în Retail și Horeca”

Pentru a comanda ghidul “Distribuitori în Retail și Horeca” 2016, vă rugăm să ne transmiteţi un e-mail la maria.hurduc@modernbuyer.ro

Produsul este disponibil în format electronic (pdf) și poate fi achiziționat la preţul de 200 de euro + TVA. Companiile care au achiziţionat bilet de participare la evenimentul Retail & Horeca Distribution vor beneficia de un discount de 50% la achiziţia acestui ghid. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la telefon 0729 880 041 sau 031.425.38.92