Razvan Rosculet, noul director de vanzari al FM Logistic

FM Logistic l-a numit pe Razvan Rosculet in functia de director de vanzari in Romania, avand ca principal obiectiv cresterea cifrei de afaceri prin consolidarea relatiei cu actualii parteneri, dar si prin extinderea portofoliului de clienti ai companiei. Razvan Rosculet s-a alaturat echipei FM Logistic Romania din data de 20 aprilie 2015.
In varsta de 36 de ani, Razvan este absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii (1998 – 2003) si detine o diploma de master in Marketing.
Razvan ROSCULET are o experienta de 11 ani in vanzarile B2B in cadrul unor companii renumite precum Orange Romania unde a lucrat timp de 7 ani si in Telekom Romania.
Compania FM Logistic, o afacere de familie infiintata in 1967 in Franta, unul dintre cei mai importantu jucatori logistici internationali, este prezenta in Romania din anul 2003 si ofera solutii logistice personalizate pentru optimizarea operatiunilor din cadrul lantului de aprovizionare, de la depozitare si distributie pana la servicii cu valoare adaugata (co-packing).
FM Logistic a inregistrat in Romania o cifra de afaceri de 23,5 milioane euro in ultimul an fiscal (aprilie 2014-martie 2015). Compania opereaza trei platforme logistice, in zona Timis, Bucuresti si Dambovita cu 55,000 mp suprafata de stocare si 2 terminale logistice de cross-docking situate in Cluj si Bacau.

Articolul precedentGenesa Reserva, o noua gama semnata Aurelia Visinescu exclusiv pentru Mega Image
Articolul următorGfK TEMAX®: „Piata bunurilor de folosinta indelungata isi revine, sase din sapte sectoare fiind pe un trend ascendent”
Maria Hurduc
Este Business Unit Manager al Modern Buyer inca de la lansarea brandului, in 2008. Are o experienta de peste 16 ani in presa scrisa, iar in ultimii 11 ani s-a specializat pe domeniile Retail, FCMG si Horeca. Este absolvent al Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.