Genesa Reserva, o noua gama semnata Aurelia Visinescu exclusiv pentru Mega Image

Aurelia Visinescu lanseaza Genesa Reserva, o linie de vinuri premium special creata pentru lantul de magazine Mega Image. Genesa Reserva cuprinde patru sortimente de vin premium, perfecte pentru a fi servite ca atare sau in combinatie cu diferite preparate culinare: Cupaj Genesa Reserva Cabernet Sauvignon & Merlot 2012, Genesa Reserva Syrah 2012, Genesa Reserva Pinot Noir 2012, Genesa Reserva Chardonnay 2014. Vinurile sub brandul Genesa Reserva sunt produse in crama Domeniile Sahateni de catre oeonologul Aurelia Visinescu.
”Demarat in 2013, odata cu lansarea liniei Arbora, parteneriatul nostru cu Mega Image a evoluat firesc si ne bucuram ca putem oferi un vin premium in retailul modern. Genesa Reserva este un proiect ambitios si curajos de care am simtit ca este nevoie odata cu cresterea prezentei teritoriale a magazinelor Mega Image, dar si a cresterii segmentului de consumatori comuni. Cupajul Genesa Reserva Cabernet Sauvignon & Merlot 2012 este un vin complex si rafinat, in timp ce variantele monovarietale (Syrah, Pinot Noir, Chardonnay) sunt expresive, elegante, dedicate iubitorilor de vin de calitate”, a declarat Aurelia Visinescu, co-proprietar Crama Domeniile Sahateni.
Genesa Reserva va fi disponibila intr-o serie de locatii selectionate Mega Image: Ion Mihalache, Constanta1, Pipera, Jolie Ville, Piata Gemeni, Piata Sudului, Dorobanti2, Magheru, Wine Gallery (Bucuresti Mall).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.