Profi intentioneaza sa deschida minim 71 de magazine in 2015

Profi a deschis astazi, 22 ianuarie a.c., primele doua magazine din 2015, la Matca si Sibiu. Magazinul din comuna Matca, judetul Galati, se afla la parterul unei cladiri comerciale situate pe Strada Principala la nr. 697. Functioneaza in format Mini, are o suprafata totala de 365 m.p. din care sala de vanzari ocupa 225 m.p. si este cel de al cincilea Profi din acest judet. Cel de al noualea magazin al retailerului din Sibiu s-a deschis in format standard, pe strada Dorului nr.20, tot la un parter de cladire comerciala. Are o suprafata totala de 520 m.p. iar sala de vanzari masoara 375 m.p.

„Mini este un format test care, in functie de conditiile reale in care functioneaza magazinul respectiv, urmeaza sa devina City sau Loco. Loco este un format mic, imaginat pentru zone rurale, care vinde o gama de produse oarecum diferita fata de cea din magazinele City sau Standard, gama adaptata mai bine conditiilor din astfel de zone”, precizeaza reprezentantii companiei.

Profi detine 277 de magazine in 131 de localitati din tara, iar planurile sale pentru anul in curs vizeaza deschiderea a cel putin 71 de unitati, cate a deschis si in 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here