Profi continua sa se extinda, deschizand magazine sub toate cele trei formate: Standard, City si Loco

Reteaua Profi s-a extins in ultimele doua saptamani cu inca sapte magazine, toate localizate in afara Capitalei. Noile unitati sunt situate in Targu Bujor, Vanju Mare Timisoara, Barlad, Tulcea, Sebis si Nasaud. Doua dintre acestea au fost deschise sub formatul Loco (Vanju Mare si Sebis), in timp ce celelalte sunt in format standard sau City.
Magazinul din Targu Bujor, Jud. Galati, se afla la parterul unei foste cladiri Romtelecom, pe Str. Grigore Hagiu nr 3. El functioneaza in format Standard, cu o suprafata totala de 486 mp din care sala de vanzari masoara 350 mp.
PROFI din Vanju Mare, Jud. Mehedinti, se afla tot la parterul unei foste cladiri Romtelecom si functioneaza in recent inauguratul format Loco. Are o suprafata totala de 362,7 mp si o sala de vanzari de 216 mp.
Magazinul din Tulcea s-a deschis pe Str. Isaccei nr. 45, peste drum de complexul Pelicanul, la parterul unei cladiri comerciale, in format Standard, pe o suprafata totala de 606,5 mp din care sala de vanzari masoara 345 mp.
PROFI Loco de la Sebis, Jud. Arad, este situat la parterul fostei cladiri Romtelecom de pe Bdul. Victorie nr.7, cu suprafata totala de 334 mp si sala de vanzari de 212 mp.
La Nasaud, in Jud. Bistrita-Nasaud, a fost inaugurat pe Bdul. Granicerilor nr. 34, pe locul fostului Euromarket Valter, un magazin in format Standard cu suprafata totala de 770 mp, avand sala de vanzari de 527mp.
La Timisoara s-a deschis al 19-lea Profi din acest oras, pe Str. Martir Gabriela Tako 4 (Godeanu), la parterul unei cladiri comerciale, cu o suprafata totala de 406 mp din care sala de vanzari acopera 252 mp. Magazinul se prezinta in format City.
Pe Str. Primaverii nr.2 din Barlad, Jud Vaslui, la 150 m distanta de gara, s-a deschis un PROFI Standard la parterul unei cladiri de locuinte, avand suprafata totala de 811 mp, cu o sala de vanzari de 450 mp.
In prezent, Profi detine 331 de magazine in 158 de localitati din toate judetele tarii si municipiul Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.