Profi a imprumutat peste 170 de milioane de euro, pentru a continua expansiunea

Retailerul Profi Rom Food a imprumutat 177 milioane de lei, de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si Raiffeisen Bank pentru a continua dezvoltarea retelei sale pe piata romaneasca.
„Planul PROFI de afaceri pentru urmatorii trei ani, in egala masura optimist si realist, prevede un ritm de deschideri de cel putin 100 de magazine anual. Din cate stim noi, aceasta este probabil cea mai dinamica extindere din retailul european, iar pentru a ne atinge obiectivul, in aceasta luna am contractat un imprumut in format club loan care sa ne asigure resursele financiare necesare”, a declarat Dumitru Dragomir, directorul financiar al PROFI Rom Food.

Totodata, retailerul a inaugurat inca doua magazine, la Tg. Jiu, Jud. Gorj, si la Rucar, Jud. Arges, ambele functionand in formatul Standard. Cel din Tg. Jiu se afla pe Bd. Ecaterina Teodoroiu nr.38, avand o suprafata totala de 950 mp si o sala de vanzari de 479 mp, iar cel din Rucar se afla pe Str. Brasovului la nr. 45 si are o suprafata totala de 555 mp, sala de vanzari acoperind 379 mp.

In prezent, reteaua Profi numara un total de 382 de magazine care activeaza in 181 de localitati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.