Podiumul celor mai noi tendinte: Care au fost inovatiile premiate anul acesta la SIAL

Circa 7.000 de companii din industria alimentara si Horeca, din peste 100 de tari, si-au prezentat produsele, echipamentele si serviciile in perioada 16 – 20 octombrie la targul international SIAL, Paris. Cunoscut drept una dintre cele mai mari surse de inspiratie pentru industria alimentara, in cadrul targului sunt premiate cele mai inovatoare produse, iar produsele premiate in acest an au fost anuntate pe site-ul oficial pe data de 26 octombrie a.c. “Premiile SIAL Innovation sunt acordate acelor produse care  to those who help shape what we eat both today and tomorrow.

Ici & La – Le Boucher Vert

timthumb-phpMedalia de aur Sial Innovation 2016 i-a revenit producatorului francez Ici & La – Le Boucher Vert, pentru brandul omonim, sub care sunt produse semipreparate din legume bio, o alternativa pentru produsele din carne. “Oferta noastra cuprinde o gama delicioasa de “fripturi”, nuggets, chiftelute, bulete etc. realizate din legume precum linte, naut, mazare sau fasole, de provenienta 100% bio, toate constituind o alternativa la proteina animala. Produsele sunt disponibile atat in ambalaje potrivite pentru segmentul de retail, cat si pentru companii de catering, si sunt gata pregatite pentru a fi gatite la cuptor sau fierte”, spun reprezentantii producatorului.

Sabarot

sabarot0Medalia de argint a fost acordata brandului Sabarot, producator Sabarot – Franta, pentru mixurile sale de ciuperci uscate, culese si selectate manual. Selectia de ciuperci cuprinde soiuri precum porcini, si diferite ciuperci de padure.

Au fost acordate doua medalii de bronz, una producatorului francez Puigrenier si una producatorului peruan Sociedad Agricola Viru.

Puigrenier – The Meat Cellar

boeufPuigrenier ofera, sub brandul cu acelasi nume, o gama de carne de vita, de calitate premium, maturata cel putin 21 de zile la rece, si transata conform tehnicilor vechi, traditionale. Produsele sunt dezvoltate in colaborare cu crescatori francezi, care cresc vitele in mod traditional. Produsele sunt disponibile intr-o mare varietate de taieturi, in ambalaje deosebite, sigilate in vid intr-o cutie de lemn, ce contine si instructiuni pentru gatit.

Virú

viru2Compania peruana  Sociedad Agricola Virú a prezentat la Sial gama Virú, ce cuprinde diverse preparate realizate din quinoa si legume sau quinoa si fructe, servite in ambalaje individuale, cu lingurita atasata de capac. Gama, premiata la Sial cu bronz, propune mai multe sortimente de deserturi cu fructe precum mango, afine, ananas, fructul pasiunii, nuca de cocos, papaya etc.

Articolul precedentMega Image se apropie de 450 de magazine
Articolul următorDaniel Badea o inlocuieste pe Daniela Sima la conducerea departamentului de marketing al Selgros Cash&Carry
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.