Philippe Cazes a fost numit noul Director Management Ofertă al METRO Cash & Carry România

METRO Cash & Carry România anunță numirea lui Philippe Cazes în funcția de Director Management Ofertă și membru de Board. Acesta va prelua, începând cu data de 1 februarie, atribuțiile lui Matthias Dutschmann, cel care s-a aflat în această poziție timp de cinci ani.

În noua sa funcție, Philippe Cazes va lucra în strânsă legatură cu Adrian Ariciu, CEO METRO Cash & Carry România și cu colegii din departamentul de achiziții. El va deveni, totodată, membru al board-ului companiei și își va folosi experiența de peste 30 de ani în comerțul cu ridicata pentru a susține în continuare misiunea METRO de a fi partenerul afacerilor independente, dezvoltând relații strategice, atât cu partenerii, cât și cu clienții companiei.

Cariera lui Philippe Cazes la METRO Franța a început în 1998 ca Buyer în divizia Ultra Fresh și a continuat prin extinderea portofoliului asupra diviziei Fresh. În 2007 s-a alăturat MAKRO UK ca Șef Departament al Fresh și Ultra Fresh, iar din 2017, până la această numire, și-a lărgit expertiza și în zona de produse nealimentare.

Matthias Dutschmann va prelua noi responsabilități în cadrul organizației internaționale, după un mandat în care a contribuit activ la transformarea strategică a companiei într-un jucător profesionist pe piața în care activează revânzătorii și HoReCa, cu o orientare puternică spre succesul clienților, dar și la modernizarea proceselor de negociere și la îmbunătățirea constantă a programului emblematic „Cumperi mai mult, plătești mai puțin”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here