Penny Market da startul deschiderilor din acest an

Reteaua Penny Market, detinuta de grupul Rewe, va deschide maine, 14 ianuarie 2015, primul sau magazin din acest an, in Bragadiru, judetul Ilfov. Noua unitate este situata pe Soseaua Alexandriei nr. 112 si este a 164-a a retelei Penny Market.
Magazinul are o supafata de vanzare de 1.000 mp si dispune de o parcare cu 70 de locuri. Sortimentatia sa cuprinde o gama variata de produse alimentare si nealimentare, atat autohtone, cat si internaționale, cu un bun raport calitate-pret.
„In ziua deschiderii, incepand cu ora 07:00, primii 2.000 de clienti vor fi intampinati cu o surpriza dulce, iar in perioada 14 – 20 ianuarie, in magazinul Penny Market Bragadiru vor exista discounturi atractive la diverse produse alimentare. De asemenea, in perioada 14 – 20 ianuarie, in fiecare zi, posesorii Cardului Penny beneficiaza de Happy Days, respectiv zile cu reduceri de 20% la o anumita categorie de produse: legume (miercuri), vinuri (joi), produse congelate (vineri), praline (sambata), bauturi carbogazoase (duminica), mezeluri (luni), cafea (marți)”, au precizat reprezentantii retailerului.
Penny Market, conceptul de discount al grupului german REWE, a deschis anul trecut 15 magazine, inclusiv un XXl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.