Pall-Ex, speaker și partener strategic la „Retail & Horeca Distribution”

Pall-Ex, compania care a introdus în 2011, în Romania, un model inovativ de distribuție a mărfurilor paletizate va fi, pentru al treilea an, partener strategic al conferinței „Retail & Horeca Distribution”. Pe data de 22 Martie 2018, Claudiu Hila, General Manager al Pall-Ex România va completa lista speakerilor din panelul II al evenimentului – Către ce se îndreaptă industria de distribuție – susținând o prezentare despre excelență în supply chain, respectiv despre eficientizarea procesului de distribuție a mărfurilor paletizate prin modelul inovativ de business Pall-Ex.
Claudiu Hila va vorbi, de asemenea, despre dezvoltarea cererii pentru serviciile premium, pricipalele trenduri care se evidențiază în industria de logistică, punctând avantajele calității de membru și client în cea mai performantă rețea de transport a mărfurilor paletizate.
Claudiu Hila are o experiență profesională de peste 20 de ani, afându-se la conducerea Pall-Ex de peste șase ani. Începand cu 2011, face parte din echipa care a pus bazele Pall-Ex în România, ocupând funcția de General Manager. În prezent, Claudiu conduce o companie care a avut o creștere anuală de peste 35% în ultimii șase ani, cu o rețea de 34 de membri (francizați), cu volume de peste 50.000 de paleți transportați și 3.000 de clienți activi lunar.

Peste 120 de participanți, 19 speakeri și 15 parteneri și-au anunțat până acum prezența la cea de a treia ediție a conferinței „Retail & Horeca Distribution”, eveniment dedicat celor mai importante companii de distribuție pe segmentul Retail și HoReCa, producătorilor/furnizorilor de bunuri de larg consum și companiilor ce oferă servicii și soluții pentru jucătorii din industrie. Partenerii strategici sunt Transart, Pall-Ex și Kamis. Evenimentul mai este susținut de următorii parteneri: Alexandrion, MIEPO, Lab Nutrition, Pirifan, INAQ, Groupama, Sole Mizo România, More Bio Commerce, Gristeren, Evozon, Total Tehnologies, SuperMercato. Organizat de publicația online Modern Buyer, evenimentul se va desfășura pe 22 Martie 2018, la Hotel Crowne Plaza București – Sala Grand Ballroom, în intervalul 09.00-16.30.

Evenimentul din 22 martie oferă oportunități de networking cu peste 180 de profesioniști din industria de distribuție, furnizori FMCG, furnizori de soluții și servicii. Cea de a treia ediție a conferinței „Retail & Horeca Distribution”Retail & Horeca Distribution oferă o platformă de networking între distribuitori, producători și alți actori implicați în lanțul de distribuție. Mai multe detalii despre speakeri, parteneri și agenda evenimentului puteti vedea în link-ul de mai jos.

Retail & Horeca Distribution, editia a III-a