Pall-Ex Romania va deschide un al treilea hub regional, la Cluj-Napoca

Pall-Ex Romania isi continua dezvoltarea pe piata romaneasca, urmand sa deschida un al treilea hub regional in Cluj-Napoca, ce va deservi in special clientii din Transilvania. Compania mai detine doua huburi, in Bucuresti si Bacau, a caror deschidere a contribuit la scurtarea timpilor de tranzit catre orice destinatie din Romania, precum si la oferirea de tarife mai avantajoase pentru clienti. Recent, compania cu sediul central in Sibiu a transportat paletul cu numarul 400.000.

“Cresterea volumului de marfa ne certifica faptul ca suntem pe drumul cel bun. Suntem foarte atenti la reactiile si sugestiile primite din partea clientilor, deoarce ne ajuta sa devenim din ce in ce mai buni si, atata timp cat ei sunt multumiti, noi avem siguranta ca Pall-Ex raspunde nevoilor lor. Pana la urma, satisfactia clientului este cel mai important aspect in activitatea noastra si suntem convinsi ca reusim sa oferim acest lucru zi de zi“, a declarat Catalin Chelaru, Commercial Manager al Pall-Ex Romania.
Compania de logistica şi transport Pall-Ex dispune o intinsa retea de depozite, avand 28 de locatii. Prin intermediul retelei Pall-Ex, marfa transportata beneficiaza de asigurare de pana la 15.000 de euro pe palet, fara costuri suplimentare. Clientul isi poate monitoriza transportul paletului sau, prin modulul Track&Trace. Acest modul este gestionat de sistemul Twine, dezvoltat de Pall-Ex UK in ultimii 16 ani si implementat de catre toti partenerii companiei. Dovada livrarii se face in timp real prin SMS, cu efect vizibil imediat de catre client.

Fondata in 1996, reteaua Pall-Ex a devenit unul dintre liderii europeni in materie de servicii logistice, fiind un concept nou pentru centrul si estul Europei. In Marea Britanie functioneaza zece astfel de retele, in Germania noua, in Italia si Spania patru, iar in Franta sunt sapte. Pall-Ex se afla in cresterea volumului de afaceri, atat in Marea Britanie, cat si in Europa continentala, astazi insumand 327 de membri, cu un volum de 3.1 milioane de paleti pe an. Din 2011, Pall-Ex activeaza si in Romania, promovand un model inovator de afaceri. Modelul Pall-Ex permite formarea unei retele de transportatori si distribuitori locali, care ofera un serviciu de livrare in 24 h a marfurilor paletizate, pe intreg teritoriul tarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.