Pall-Ex continua si in 2016 programul de internship „Performanta prin Experienta”

Pall-Ex, compania care a introdus in 2011, in Romania, un model inovativ de distributie a marfurilor paletizate, continua in 2016 programul de internship dedicat studentilor. „Anul acesta, oferim studentilor posibilitatea de a contribui la operatiunile de logistica in cadrul companiei noastre, liderul pietei in transportul marfurilor paletizate de mici dimensiuni. Prin programul nostru de internship – Performanta prin Experienta – dorim sa ne alaturăm tinerilor entuziasti, pasionati si plini de idei care pot demonstra ca pot aduce plus valoare si succes echipei noastre. Sustinem si promovam talentele si le oferim oportunitatea de a castiga experienta într-un domeniu dinamic”, a declarat Claudiu Hila, General Manager Pall-Ex Romania.
Acest program a inceput in ultimul trimestru al anului 2015 si va continua si in 2016. In acest moment, in program s-au inscris sase studenti, urmand sa fie cooptati si altii. Compania doreste sa atraga in acest proiect studenti in ani terminali sau in programe de master din cadrul universitatilor cu profil economic, comercial, inginerie, managementul afacerilor s.a. Fondata in 1996, reteaua Pall-Ex a devenit unul dintre liderii europeni in materie de servicii logistice, fiind un concept nou pentru centrul si estul Europei. In Marea Britanie functioneaza zece astfel de retele, in Germania noua, in Italia si Spania patru, iar in Franta sunt sapte. Pall-Ex se afla in cresterea volumului de afaceri, atat in Marea Britanie, cat si in Europa continentala, astazi insumand 327 de membri, cu un volum de 3.1 milioane de paleti pe an. Din 2011, Pall-Ex activeaza si in Romania, promovand un model inovator de afaceri. Modelul Pall-Ex permite formarea unei retele de transportatori si distribuitori locali, care ofera un serviciu de livrare in 24 h a marfurilor paletizate, pe intreg teritoriul tarii.

Articolul precedentBonduelle Romania dubleaza numarul scolilor bucurestene din cadrul campaniei „Scoala Altfel. Masa Altfel”
Articolul următorOcean Fish a inaugurat primul sau magazin propriu. Planurile de viitor prevad deschiderea altor sapte
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.