Ocean Fish a inaugurat primul sau magazin propriu. Planurile de viitor prevad deschiderea altor sapte

Producatorul de semipreparate din peste, fructe de mare si peste congelat Ocean Fish a inaugurat astazi, 19 aprilie a.c. primul sau magazin de prezentare si vanzare produse proprii. Cu o suprafata de circa 100 de mp, magazinul este amplasat chiar langa sediul sau din Afumati, oferind consumatorilor produse direct din fabrica, la pret de producator. La evenimentul de inaugurare ce va avea loc la ora 14.00 este asteptat Primarul Localitatii Afumati, Gabriel Dumanica, reprezentanti ai mass-mediei, parteneri si colaboratori ai companiei.

Magazinul propriu, primul dintr-o serie de alte 7 locatii Ocean Fish, ofera consumatorilor sai peste 200 de produse realizate in fabrica proprie din Afumati. In sortimentatia magazinului se va regasi toata gama de produse disponibila pe piata din Romania, articole deja consacrate in randul consumatorilor: Produse proaspete (Somon, Pastrav, Dorada, ), Produse congelate (Somon Salbatic de Alaska, Caviar Somon Alaska, Salau de Nil, etc.); Produse marinate; Peste afumat; Salate de peste si icre; Alge de mare; Fructe de mare in ulei; Gama Matias Herring; Produse fresh in MAP (modified atmosphere packaging).

“Am deschis acest magazin la cerinta consumatorilor nostri, care isi doreau sa achizitioneze produse direct din fabrica.
M-am convins ca oferim o credibilitate mai mare cand consumatorul vine si isi cumpara produsul dorit chiar de la fabrica unde este procesat. Credem ca prin acest magazin vom veni in intampinarea clientilor nostri care vor sa gaseasca toata gama noastra de produse, care din pacate nu avem cum sa o expunem in totalitate pe rafturile clientilor nostri mari, din segmentul Retail. Dupa cum afirm mereu, suntem compania care “stie totul despre peste” si prin deschiderea lantului de Magazine Ocean Fish, ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri”, a declarat Ilie Busuioc, proprietarul Ocean Fish.

Toate produsele sunt direct din fabrica Ocean Fish, la pret de frabrica. Pana la finalul anului, Ocean Fish are in plan deschiderea a 7 magazine in Bucuresti, urmand ca anul viitor sa se extinda si catre restul tarii.
ocean1

Articolul precedentPall-Ex continua si in 2016 programul de internship „Performanta prin Experienta”
Articolul următorMagazinul Altex din AFI Cotroceni, extins si modernizat
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.