P3 Logistic Parks a ajuns la 300 mii mp de spatii construite in Romania

P3 Logistic Parks a marcat constructia a 300.000 mp in parcul sau P3 Bucharest, ocazie ce a prilejuit dezvelirea unei place simbolice in interiorul parcului, in cadrul unei ceremonii speciale. Din momentul in care a achizitionat parcul, la inceputul anului 2015, P3 a construit 85.000 mp de spatii pentru clienti existenti si noi.

„Suntem mandri de faptul ca am ajuns la 300.000 m2, ceea ce reprezinta in esenta dovada cererii puternice pentru locatia noastra de la km 13, dar si a calitatii serviciilor pe care clientii le primesc de la P3, multi dintre chiriasii existenti dorindu-si sa se extinda in parcul nostru. Asteptam cu nerabdare sa continuam dezvoltarea pe terenurile existente si sa consolidam pozitia de parc logistic de referinta al P3 Bucharest in Romania”, a declarat Blake Horsley, Country Head P3 Romania.

La randul sau, Peter Bečár, Managing Director, P3 CEE, a adaugat: „P3 Bucharest este cel mai mare parc logistic din Bucuresti si din tara. La inceputul anului 2015, P3 a achizitionat parcul de la CA Immobilien Anlagen AG, in una dintre cele mai mari tranzactii logistice incheiate pe piata industriala din Romania in acel an. Parcul a avut 215.000 m² de spatii de inchiriat, in opt depozite. Pe baza strategiei noastre, care viza crearea unui centru logistic important in apropiere de Bucuresti, P3 a reusit sa construiasca inca 85.000 m² si detine in prezent unsprezece depozite in P3 Bucharest.”

Planurile P3 includ o crestere continua in Romania, dar si in Europa de Vest. Mai mult decat atat, datorita recentei achizitii de teren in apropierea parcului P3 Bucharest, compania are acum posibilitatea de a construi pana la 90.000 mp de spatii suplimentare, in unitati incepand de la 4.000 mp pana la 40.000 mp.

Prima constructie a P3 in Romania, un nou depozit de 28.000 mp, a fost la scurt timp pre-inchiriata ca parte a unui parteneriat semnat cu Carrefour pentru a stabili un complex logistic de 81.000 m² in P3 Bucharest. Cel de-al doilea proiect a fost o noua cladire, un depozit frigorific de 19.100 m², din care 15.000 m² sunt inchiriati de Carrefour. In luna februarie 2016, P3 a inceput sa dezvolte un al treilea depozit, o constructie de 42.800 m² pentru a raspunde cerintelor clientilor existenti ai P3, care intentioneaza sa isi extinda afacerile in Bucuresti. Cladirea este programata sa fie finalizata in vara anului 2016, iar spatiul ramas va fi disponibil pentru inchiriere. Toate cele trei noi depozite au fost concepute dupa cele mai inalte standarde in materie de constructii si de mediu ale P3. Cladirile dispun de o inaltime de 11,5 m, mai mare decat majoritatea spatiilor industriale din Bucuresti, ceea ce va permite clientilor sa beneficieze de spatiu suplimentar de depozitare.

Parcul P3 Bucharest este pozitionat strategic, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, in partea de vest a orasului Bucuresti. Are acces direct si rapid la autostrada A1 si se afla in imediata apropiere a soselei de centura a orasului, ceea ce permite accesul facil catre cele sase sectoare ale Bucurestiului, catre Aeroportul International Henri Coanda, situat la 22 km distanta, si catre autostrada A2.

Articolul precedentLidl continua modernizarea magazinelor,urmatorul fiind cel de pe Bd. Iuliu Maniu, Bucuresti
Articolul următorActionarii Apemin Zizin au investit peste 500.000 euro intr-un centru de ingrijire a pielii
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.