Lidl continua modernizarea magazinelor,urmatorul fiind cel de pe Bd. Iuliu Maniu, Bucuresti

Discounterul german Lidl a anuntat ca va inchide magazinul sau de pe Bd. Iuliu Maniu nr. 8B pana pe data de 18 august a.c., acesta intrand in proces de reamenajare.

„Odata cu finalizarea lucrarilor de reamenajare, magazinul Lidl isi va intampina clientii cu un nou aspect, mai modern si mai apropiat de dorintele lor. In noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, alaturi de elemente de ambient precum imagini color si mesaje realizate din litere volumetrice decorative. entru ca Lidl este o companie orientata catre sustenabilitate, va aduce o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste economisirea de energie. Pentru a minimiza impactul asupra mediului, intregul sistem de climatizare va fi inlocuit, contribuind astfel la o eficienta energetica superioara a magazinului. Totodata, dupa redeschidere, magazinul va oferi un plus de functionalitate pentru clienti. Pentru a-i ajuta pe acestia sa gaseasca mai usor produsele preferate, grupele de marfa vor fi reamenajate, iar pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.
Imbunatatirile aduse magazinului includ si beneficii pentru angajati. Acestia se vor putea bucura de un nou concept al zonei pentru personal, cu un design mai placut si mai practic”, se precizeaza in comunicatul emis de companie.

Magazinul va fi redeschis joi, 18 august, iar pana duminica, 21 august, va oferi clientilor o serie de oferte speciale si reduceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here