Actionarii Apemin Zizin au investit peste 500.000 euro intr-un centru de ingrijire a pielii

Actionarii majoritari ai companiei Apemin ZIZIN au intrat in primavara acestui an intr-un nou segment de piata, cel al centrelor de infrumusetare, investind peste 500.000 de euro in DermaCare Clinique, un centru de ingrijire a pielii, dotat cu cea mai noua aparatura si tehnologie din domeniu.

Situata pe strada Lt. Petre Lintes nr. 1, in Bucuresti, clinica DermaCare este un centru de ingrijire a pielii cu echipamente de ultima generatie si specialisti cu o inalta pregatire in domeniu. Aceasta pune la dispozitia clientilor proceduri menite sa imbunatateasca conditia pielii, asigurand, in acelasi timp, o senzatie de confort si relaxare. Pachetul de servicii oferit de clinica este divers si acopera mai multe nevoi: cosmetica (tratamente faciale cu aparatura, dar si cu produse cosmetice profesionale), terapii corporale (tratamente de remodelare corporala, impachetari corporale), dar si proceduri de epilare progresiv definitiva.
„Ideea acestui proiect a pornit din experienta proprie. In valtoarea activitatilor zilnice, atat femeile, cat si barbatii, acorda prea putin timp imaginii lor. Astfel, am dezvoltat conceptul DermaCare Clinique, un centru de ingrijire a pielii cu un ambient deosebit, cu echipamente de ultima generatie si profesionisti cu experienta. Venim cu o viziune noua pe care vrem sa o transmitem clientilor nostri, asa cum sloganul nostru o arata: Imaginea ta conteaza. Meriti mai mult!”, a declarat Laura Lazar, CEO DermaCare Clinique.

DermaCare Clinique propune o serie de tratamente revolutionare, precum procedurile OXYJet Leo DeLuxe by Nora Bode, tratamentele de remodelare Body Farm by Eximia, dar si servicii de epilare cu diode laser de ultima generatie Flash X-Press.

Articolul precedentP3 Logistic Parks a ajuns la 300 mii mp de spatii construite in Romania
Articolul următorOlympus continua sa-si dezvolte portofoliul pe segmentul lapte de capra, lansand un nou produs, in ambalaj original Tetra Gemina® Aseptic
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.