Ocean Fish, partener la prima ediţie a RO-Export Forum

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producători români din segmentul prelucrării și conservării peștelui, participă în calitate de partener la prima ediţie a Ro-Export Forum, singurul eveniment din sectorul privat care reuneşte distribuitorii de produse FMCG din Europa cu producători români interesaţi de creşterea exporturilor.

Ocean Fish doreşte să îşi consolideze prezenţa pe pieţele externe, prin încheierea de noi parteneriate şi dezvoltarea celor actuale. Creşterea vânzărilor pe pieţele europene este una dintre direcţiile strategice ale companiei pe termen mediu şi lung, investiţiile realizate în 2018 find un suport în atingerea acestui obiectiv. Ocean Fish a finalizat anul trecut un proiect major de investiții, extinderea depozitului și a unității de procesare și ambalare a peștelui proaspăt. Valoarea totală a investițiilor a fost de 9 milioane de lei, un procent de 48% din sumă fiind acoperit din fonduri europene. Investiția i-a permis companiei o creștere a capacității de procesare a fabricii existente cu aproximativ 1.000 de tone de pește pe an.

Organizat de Modern Buyer cu sprijinul APAR (Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Românesc), Ro Export Forum este un eveniment de o zi ce se va desfăşura la Bucureşti, pe 6 Iunie 2019, la hotel Ramada Parc, Sala Terra Grand Ballroom.

RO EXPORT FORUM este structurat în trei componente: conferinţă, expo hall şi sesiuni de business networking.

Conferința este cadrul în care vom prezenta studii de caz şi exemple ale unor parteneriate de succes între producători şi distribuitori de produse româneşti pe pieţele externe.

Expo Hall reprezintă spaţiul de expunere dedicat producătorilor-furnizorilor din segmentul FMCG ce doresc să prezinte partenerilor din segmentul de distribuţie prezenți la Ro-Export Forum inovaţiile de produs sau doresc să organizeze degustări, lansări etc.

Sesiuni de business networking – Participanții vor beneficia de sesiuni de discuţii face-to-face cu producători, distribuitori externi şi furnizori de servicii şi soluţii.

Participă la eveniment!

A mai rămas mai puţin de o săptămână pentru a vă înscrie la prima ediţie a evenimentului Ro Export Forum. O puteţi face on line, accesând site-ul evenimentului.