Noul detergent la capsule – Perwoll Renew & Care Caps All-in-1 are ambalaj 100 % reciclabil

Henkel a adus la raft noul detergent la capsule – Perwoll Renew & Care Caps All-in-1, cu ambalaj 100 % reciclabil. Datorită formulei sale speciale „Renew & Care”, Perwoll Caps are grijă de hainele delicate, dar și de planetă, fiind de trei ori mai compact și 100% solubil în apă. Cutia în care sunt ambalate capsulele Perwoll este 100% reciclabilă și 50% din plastic reciclat.

Pe 8 iunie, de Ziua Mondială a Oceanelor, Henkel aniversează 5 ani de la încheierea parteneriatului strategic cu Plastic Bank, având drept obiectiv comun reducerea deșeurilor de plastic din oceane și generarea de noi oportunități financiare și de angajare, echitabile, pentru persoanele aflate în dificultate.

Parteneriatul Henkel – Plastic Bank a început în Haiti cu 5 centre de colectare a plasticului, s-a extins în Egipt cu peste 400 centre de colectare și 1 miliard de sticle, care urmează să fie colectate în termen de 5 ani. Noi centre de colectare a plasticului sunt construite în Haiti.

Populația locală poate returna deșeurile de plastic colectate și le poate schimba în bani, bunuri sau servicii. Deșeurile de plastic sunt sortate și prelucrate, iar apoi integrate în lanțurile valorice de reciclare ca plastic social.

De la începutul parteneriatului Henkel a procesat peste 760 de tone metrice de plastic social, pe care l-a încorporat din octombrie 2018, în ambalajele sale de produse. De atunci, Henkel a lansat produse cosmetice, detergenți și produse pentru îngrijirea locuinței cu ambalaje, care cuprind până la 98% plastic social.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here