Gabriel Diaconu, Ecokult, speaker la conferinţa „Legume-Fructe: Raftul Bio”

Antreprenorul Gabriel Diaconu va participa în calitate de speaker la conferinţa „Legume-Fructe: Raftul Bio”, organizată de Modern Buyer, pe data de 17 Iunie 2021. Gabriel Diaconu este administratorul fermei Ecokult, unde se cultivă legume certificate ecologic, pe aproape 7 ha, în mare parte în câmp deschis, dar și în solarii.

Pentru 2021, Gabriel Diaconu își propune o cifră de afaceri de 500.000 de Euro, având în cultură: dovlecel, zucchini, ardei kapia, conopidă, castraveți și spanac.

Organizat de Modern Buyer pe data de 17 Iunie 2021, evenimentul „Legume & Fructe: Raftul BIO” va avea loc la Crowne Plaza Garden, în intervalul orar 16:00 – 20:00, și este primul din acest an desfășurat în format fizic.

Avem convingerea că agricultura ecologică reprezintă o șansă pentru România, iar prin conținutul oferit și prin intermediul speakerilor-invitați, vom puncta argumentele în favoarea dezvoltării unui business în acest segment.

Evenimentul „Legume & Fructe: Raftul BIO” oferă oportunități excelente de networking între producători, importatori, distribuitori și marile rețele comerciale, dar și cu furnizorii de servicii conexe.

Cu același prilej vom lansa și publicația digitală „Legume&Fructe: Raftul Bio” în care vom prezenta informații actuale despre dinamica pieței de fructe și legume BIO, profilul consumatorilor, interviuri cu fermieri, rezultatele analizelor la raft din retailul modern și alte informații utile fermierilor și comercianților.

Vă aşteptăm, aşadar, alături de noi, la dezbaterea din 17 iunie 2021, care va fi urmată de un cocktail. Informații despre modalitățile de participare, dar și despre cum puteți dobândi calitatea de partener al evenimentului, puteți obține direct de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.

PARTENERII EVENIMENTULUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here