Noi speakeri confirmați la „Retail & Horeca Distribution”, conferința distribuitorilor în retail și HoReCa

Nielsen România, Serpico Trading, Potpuriu Onești, Dinamica Impex, Asociația Companiilor de Distribuție de Bunuri din România, Ursus Breweries și Licurici Impex au răspuns invitației Modern Buyer de a analiza evoluția industriei de distribuție în 2017, perspectivele pentru anul în curs și oportunitățile „explorate” de antreprenori pentru consolidarea business-urilor. Lor li se alătură, în calitate de consultanți, Aliz Kosza, Business Strategist și Cătălin Stancu, Managing Partner Sfera Business.

Speakeri confirmați

 • Maria Hurduc, Business Unit Manager, Modern Buyer
 • Claudia Lascăr, International Client Manager, Nielsen
 • Ovidiu Gheorghe, Președinte Asociația Companiilor de Distribuție de Bunuri din România (ACDBR)
 • Tiarnán Ó hAimhirgín, Vice-Președinte Vânzări și Distribuție Ursus Breweries
 • Giordano Bardelli, Director Executiv, Dinamica Group
 • Luigi Harjanu, Owner, Potpuriu
 • Aliz Kosza, Business Strategist
 • Razvan Dan, Acționar Licurici Impex / Managing Partner, Rise Spedition
 • Catalin Stancu, Managing Partner, Sfera Business
 • Bogdan Costin, Marketing Manager, Serpico Trading
 • Estela Iancu, Purchasing Manager, Serpico Trading

Tematicile evenimentului

Panel I: Evoluția indicatorilor cheie pentru industria de distribuție
Modern Buyer va deschide conferința din acest an cu principalele tendințe ale anului 2017, punctând, de asemenea, câteva direcții majore de dezvoltare pentru 2018, extrase dintr-o amplă analiză a pieței – Ghid “Distribuitori în Retail și Horeca” – ce a ajuns în 2018 la ediția cu numărul patru. Alături de un top al celor mai mari 20 de companii de distribuție din țară, precum și câte un top 5 distribuitori pentru fiecare regiune geografică în parte, ediția din acest an a analizei cuprinde 160 de companii de distribuție din întreaga țară, cu un profil actualizat al fiecăreia, inclusiv noutăți la nivel de portofoliu, evoluția principalilor indicatori financiari, aria de distribuție, eventuale investiții în facilități logistice, proiecte și direcții de dezvoltare pentru 2018.

Panel II – Către ce evoluează businessul de distribuție? La ce pârghii apelează distribuitorii din întreaga țară pentru consolidarea businesului în 2018, pe termen mediu și lung? Serviciile de logistică spot fi o sursă de diferențiere și competitivitate în industrie? Relația dintre furnizori și distribuitori, roluri și sarcini diferite, pentru un plus de valoare.

Panel III – Mărcile proprii vs importuri, direcții de dezvoltare din ce în ce mai “explorate” de către companiile de distribuție din România. Tot mai multe companii de distribuție au abordat, în ultimii ani, o nouă direcție de dezvoltare: extinderea portofoliilor cu mărci proprii și/sau importuri. De la invitații evenimentului „Retail & Horeca Distribution” vom afla de ce sunt importurile și/sau mărcile proprii o direcție din ce în ce mai “explorată” și ce rezultate s-au obținut deja în 2017 la acest capitol.

Participanți și parteneri

La ediția din acest an a „Retail & Horeca Distribution” sunt așteptați circa 200 de invitați din rândul distribuitorilor de produse FMCG din întreaga țară, a furnizorilor FMCG și a companiilor ce oferă servicii și soluții pentru cele două industrii.

Partenerii evenimentului: Transart, MIEPO

Dacă doriți să participați în audiență sau să vă promovați serviciile/produsele în cadrul evenimentului ne puteți contacta telefonic sau pe email: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, maria.hurduc@modernbuyer.ro, Tel: 0767.11.88.33, 0729.880.041

Ediții anterioare

Ediția anterioară a „Retail & Horeca Distribution”, organizată de Modern Buyer pe data de 5 octombrie 2016 la Hotel Pullman din București, a reunit aproximativ 180 de participanți, reprezentanți ai unor importante companii de distribuție pe segmentul Retail și Horeca, reprezentanți ai producătorilor/furnizorilor de bunuri de larg consum, precum și reprezentanți ai companiilor ce oferă diverse servicii și soluții pentru jucătorii din cele două mari industrii. Vezi Aici speakerii si concluziile ediției anterioare.