NEPI a demarat lucrarile la un nou centru comercial, in Timisoara, ce va avea drept ancora primul hipermarket Carrefour din vestul tarii

Fondul sud-african de investitii NEPI (New Europe Property Investments) a demarat in Timisoara lucrarile la un nou mall regional, care va domina zona de sud a orasului.
Proiectul, situat pe strada Sagului, va avea o suprafata inchiriabila de 70.000 metri patrati, iar ancora va fi un hipermarket Carrefour de 10.000 mp, primul din zona de vest a tarii.

Proiectul va include si o mare parte dintre partenerii NEPI, prezenti in celelate centre comerciale din tara. Unul dintre principalele puncte de atractie al noului mall va fi cinematograful dezvoltat de Cinema City. Multiplex-ul cuprinde in total 14 sali digitale performante, cu o capacitate sporita, dintre care 1 sala dotata cu tehnologia 4Dx. Cu o capacitate totala de 2.400 de locuri si o suprafata de 4.000 mp, noul cinematograf Cinema City va deveni cel mai mare multiplex din afara Capitalei.
Proiectul va cuprinde zone de entertainment si food court, spatiu de joaca un patinoar si un centru de fitness.

Pe 23 aprilie 2015, NEPI va inaugura Mega Mall, proiect situat in Bucuresti, in vecinatatea Arenei Nationale. Mega Mall are o suprafata totala construita de 210.000 metri patrati, din care 72.000 reprezinta spatiul inchiriabil. Mall-ul are drept ancora principala un hipermarket Carrefour si va gazdui peste 200 de magazine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.