Natalia Gelshtein-Kiss este noul director general al Danone Romania

Natalia Gelshtein-Kiss va ocupa, de la 1 aprilie 2017, functia de Director General Danone pentru Romania, Bulgaria si Tarile Adriatice. Natalia Gelshtein-Kiss il inlocuieste pe Adrian Pascu, promovat recent Vicepresedinte Comercial Danone Rusia, Divizia Lactate, si va raporta catre Paolo Maria Tafuri, Director General Danone pentru regiunea Europa Centrala si de Est.

”Sunt onorata sa accept aceasta oportunitate si sa ma alatur echipei din Romania, cunoscuta pentru nivelul inalt de profesionalism si rezultate. Am experiente de neuitat in regiune, in tari din apropierea Romaniei, si ma bucur ca vin aici, pe o piata cunoscuta pentru exigentele consumatorilor. Danone Romania este pe drumul cel bun in directia consolidarii unui business sustenabil pe termen lung, contribuind in acelasi timp la dezvoltarea categoriei de iaurt, a fermelor romanesti partenere si a societatii in general. Ma bazez pe o echipa puternica de profesionisti pentru a continua aceasta dinamica pozitiva ca lider al pietei de iaurt din Romania”, a declarat Natalia Gelshtein-Kiss.

Natalia Gelshtein-Kiss are o vasta experienta pe diverse pozitii in cadrul companiei Danone, in care activeaza din 2003. In ultimul an a ocupat simultan pozitiile de Director al City Unit Moscova, un nou model operational de business, transversal, integrativ, pentru zone urbane mari, si Director Regional de Vanzari pentru Moscova, iar anterior a fost Director de Vanzari in Ucraina si Republica Ceha pentru o perioada de 7 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.