Mega Image va deschide in Buzau cel mai mare supermarket din afara Capitalei

2793

In luna mai a.c., Mega Image va deschide primul sau magazin din judetul Buzau. Cu o suprafata de 2.000 de mp, acesta va fi inaugurat in incinta Galleria Mall si va fi situat la foarte mica distanta de un hipermarket Carrefour, de un altul sub brandul Kaufland si de un magazin XXL. Pentru acest oras, Mega Image a ales sa mizeze pe un format mai mare de magazin, cu o suprafata de 2.000 de mp, bifand astfel si o premiera: cel mai mare supermarket din afara Capitalei. Decizia pare una fireasca in contextul proximitatii fata de cei doi concurenti puternici precum si al eficientei acestui magazin. Circa 15.000 de sku-uri anunta Mega Image ca va pune pe rafturile primei sale locatii din Buzau, imprumutand parte din conceptul implementat in cazul magazinelor de tip concept store. Cele 15.000 de aricole sunt grupate pe sapte zone:

– o zona generoasa cu o gama complea de legume si fructe;
– o brutarie proprie;
– pescarie cu fructe de mare si peste proaspat;
– carmangerie proprie unde carnea proaspata si specialitatile de carmangerie vor fi transate pe loc in fata clientului, conform cerintelor acestuia;
– o zona de produse congelate unde clientii (de la legume si fructe congelate, pana la produse de patiserie, carne si peste);
– o zona de produse alimentare de baza: ulei, orez, paste fainoase etc
– o zona de produse nealimentare: detergent, produse de uz casnic etc.

Galleria Mall este localizat pe bulevardul principal al orasului la iesirea spre Focsani, in proximitatea unui alt mall numit Aurora Mall.  Inaugurat in octombrie 2011, centrul comercial Galleria Mall Buzau nu a avut parcursul dorit de primul proprietar, insa venirea Mega Image ar putea deveni o adevarata ancora pentru cei care au achizitionat inre timp aceasta galerie comerciala.

Tot pe un centrul comercial mizeaza Mega Image si pentru expansiunea sa intr-unul dintre cele mai mari si mai dezvoltate orase ale tarii: Clujul. Pentru primul sau magazin din Cluj, ce va avea o suprafata de 1.200 mp, compania a incheiat un parteneriat cu Platinia Shopping Center ce se va deschide pe data de 8 aprilie 2017.

Pentru Delhaize, 2017 va fi un an al expansiunii pe noi teritorii. Compania mai detine magazine in judetele Brasov, Constanta, Prahova, Calarasi, Giurgiu, Dambovita si Ialomita.