Modern Buyer organizează Business Dinner-ul: Retail and HoReCa Distribution

În această vară, Modern Buyer aniversează 10 ani în peisajul media B2B din România. Pentru noi este un pretext excelent de a continua să inovăm în zona proiectelor dedicate anteprenorilor și factorilor de decizie din FMCG, Retail și HoReCa.

Pe 31 iulie 2018, lansăm, în premieră, un format nou de întâlniri, subiectul fiind, de această dată, distribuția în TT și HoReCa.

Astfel, invităm antreprenorii din industria de distribuție la o cină de afaceri prilejuită de lansarea oficială a ghidului „Distribuitori în Retail și HoReCa, ediția 2018”, barometru al industriei de distribuție în TT și HoReCa. Vom prezenta datele financiare și alți indicatori-cheie din 2017 pentru un număr de 150 de companii de distribuție.

Business networkingul va avea loc într-un cadru exclusivist și, de aceea mai restrâns, oferind participanților, antreprenori și CEO, posibilitatea să găsească noi arii de colaborare, într-o atmosferă relaxată.

Business Dinner Retail & Horeca Distribution este un excelent prilej de dialog între antreprenorii din industria de distribuție și partenerii lor din FMCG despre perspectivele anului 2018.

Ne dorim, ca prin prezența d-voastră alături de noi să susțineți sectorul pe care îl reprezentați și să aduceți cele mai bune argumente în favoarea creșterii businessului românesc.

Invitat special al serii: Eusediu Mărgăsoiu, Fondator al companiei de consultanță strategică The Network.

Evenimentul este organizat în circuit închis, într-un cadru diferit de marile conferințe cu care v-am obișnuit, și este adresat celor mai influenți factori de decizie ai momentului (distribuitori și furnizori).

Detalii despre condițiile de participare puteți obține prin e-mail de la Aurelia Grigorescu (aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro) și Maria Hurduc (maria.hurduc@modernbuyer.ro) prin telefon la 0767118833 și 0729880041.

Eveniment susținut de: Transart, Băneasa, Alexandrion, Parfamood, Grande Dolceria