Zece ani garanție la produsele frigorifice Liebherr

476

Liebherr sărbătorește zece ani de prezență în România, ocazie cu care lansează o campanie aniversară oferind garanție de zece ani la zece dintre produsele sale și concursuri cu premii atractive.

În primii trei ani de activitate în România, Liebherr a avut o creștere explozivă de peste 200%, iar în anii care au urmat a reușit să pătrundă pe toate canalele de comercializare, păstrând o creștere constantă de aproximativ 25% în fiecare an. În 2018, piața de produse frigorifice a fost în creștere cu 2,5% ca număr de unități, iar Liebherr a păstrat acest trend în evoluția vânzărilor sale.

De exemplu, tehnologia BioFresh de la Liebherr oferă legumelor și fructelor climatul perfect pentru prospețime îndelungată. Aceasta menține alimentele la o temperatură puțin peste 0°C, la umiditatea ideală, păstrând astfel alimentele proaspete pentru o perioadă mult mai îndelungată decât în frigiderele obișnuite, conservând vitaminele și mineralele, gustul delicat și aspectul atractiv.

Ca răsplată pentru încrederea acordată de clienții din întreaga țară pe parcursul acestui deceniu, Liebherr Electrocasnice oferă 10 ani de garanție la 10 produse selectate, dar și o combină frigorifică cu BioFresh cadou, la concursul organizat pe site-ul aniversar https://10ani.liebherr-electrocasnice.ro/.

Pe piața din România, Liebherr Electrocasnice a ales să lucreze exclusiv cu compania Marelvi, ca unic importator și distribuitor al produselor.

„Prin intermediul campaniei Un deceniu de calitate garantată, vrem să îi asigurăm pe clienții noștri că vom fi aici și peste 10 ani și, sperăm noi, peste încă mulți alții, iar nivelul calității produselor Liebherr va fi unul de primă clasă.” Daniela Bîzgan, Director General Marelvi.

Marelvi a fost fondată în 1995 și de atunci a devenit unul dintre cei mai importanţi distribuitori independenţi din România, cu o cifră de afaceri de 54,28 milioane euro în 2017, peste 180 angajați și un portofoliu de 40 de branduri în gama comercializată. Marelvi deţine în prezent trei depozite regionale, un monobrand shop Liebherr în Bucuresti și o rețea națională de 22 magazine proprii.

Compania acoperă întreg teritoriul ţării și aprovizionează peste 300 de magazine independenţi, producători de mobilă, magazine online și deține parteneriate cu principalele rețele naționale sau internaționale din țară.

Cu sediul în Germania, Liebherr este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de aparatură frigorifică de înaltă calitate. Linia completă de aparate electrocasnice Liebherr include frigidere de dimensiuni mici, combine şi frigidere, lăzi frigorifice și vitrine pentru păstrarea și temperarea vinurilor cu dispozitiv de control al temperaturii și umidității, precum şi frigidere şi congelatoare pentru uz comercial.

Grupul include peste 130 de companii, o cifră de afaceri de 9,845 miliarde de euro în 2017 și 43.869 de angajați pe toate continentele. De-a lungul timpului, produsele Liebherr au obținut numeroase premii în cadrul unor competiții precum Plus X Award, Red Dot Award, Kitchen Innovation sau Stiftung Warentest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here